Kolubara se oglasila saopštenjem: Nekom smeta naš status

Fudbalski klub Kolubara iz Lazarevca se oglasio saopštenjem povodom oduzimanja devet bodova, sa tim su praktično ispali u niži rang takmičenja.

Čelnici u FSS su na dovaju UEFA kaznili Kolubaru zbog dva sumnjiva meča, a potom timu iz Lazarevca dali rok 48 sati da se žale na odluku.

Predsednik superligaša Dragiša Urošević je potpisao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

“Fudbalski klub Kolubara bi se najradije suzdržao od komentarisanja prvostepenog disciplinskog organa, poput onog što rade pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, kako se naš stav ne bi protumačio kao pritisak na drugostepenu komisiju. Međutim, doneta odluka je pravni nonsens s obzirom na to da je UEFA polemisala o mogućoj zloupotrebi, a nepovoljna odluka po FK Kolubara je doneta i usled nedostatka dokaza. Dakle, prvostepeni organ je izrekao kaznu bez ikakvog obrazloženja.

Nekome očigledno smeta naš status superligaša, a šteta se nanosi kako našem gradu, tako i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone.

Žalbu ćemo uložiti uz nadu da će se pravna odluka preinačiti i biti pravedno donesena”, stoji u saopštenju.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

BONSU VIDEO:

4 Komentara

    Ovo oduzimanje bodova ,bez dokaza i razloga,izbacilo ih je iz Super Lige Srbije i to treba dobro preispitati!!!!

    Uložiće Kolubara žalbu a onda će imati dovoljno vremena da iskopaju i prodaju dovoljno ugla kako bi podmazali čelnike UEFA

    Bas su užasno prošli posle oduzimanja bodova sutomatski su ispali iz lige ..koliko osnova ima za to još ćemo videti

Postavi odgovor