Nije samo Saudijska Arabija u modi, Kutinjo ide u Katar kod Krespa

Filipe Kutinjo bi uskoro trebalo da napusti Aston Vilu i sreću potraži u Kataru, tačnije u Al Duhailu, prenosi dobro obavešteni Fabricio Romano.

Brazilac je dogovorio lične uslove, a uskoro bi trebalo da bude zvanično. U pitanju je jednogodišnja pozajmica, gde će ekipa iz Katara pokrivati kompletne njegove troškove.

Al Duhail je osvojio čak osam titula, od svog osnivanja 2009. godine i jedan je od najtrofejniji klubova u Kataru. Na klupi sedi legendarni Argentinac Ernan Krespo, u timu nema nekih poznatih zvezda, poznat je Portugalac Ruben Semedo.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Kada je 2018. godine Kutinjo odlučio da napusti Liverpul i pređe u Barselonu, njegova karijera je krenula silaznom putanjom.  Nije uspeo da ispuni očekivanja u katalonskom timu, pa su usledile pozajmice u Bajern Minhen i Aston Vilu, koja ga je prošlog leta otkupila za 20 miliona evra, ali je Barsa zadržala 50% od naredne prodaje.

Brazilac (31) sada ide na pozajmicu, praktično nema obeštećenja, barem ne do narednog leta, kada će ga potencijalno Al Duhail otkupiti.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Ovo je pozajmica sa mogućnošću otkupa, izgleda da i Katar planira da napravi svoju ligu, mislim da je ovo samo početak

  Odgovori

  Možda tamo ponovo podigne karijeru a i šta ga briga oni će ga plaćati i pri tom znajući da Katarani vole fudbal ima da živi kao Bog tamo sledećih godinu dana

  Odgovori

  Saudijska Arabija je sa ogromnim kapacitetom novcanih sredstava najbolji izbor za sve uspesne,ali i manje uspesne igrace koji traze svoje mesto pod suncem!!!!!

  Odgovori

  Sve manje im je fudbal prioritet

  Odgovori

  Trenutno su u modi sve države koje ne znaju šta će sa parama bez obzira na njihova prvenstva

  Odgovori

  Gđe god ima para odlaze igrači ne bira se destinacija ocigledno

  Odgovori

Postavi odgovor