Ništa od Intera: Samardžić trenira sa Udinezeom

Lazar Samardžić će po svoj sili prilika i narednu sezonu provesti u dresu Udinezea, nakon što su pregovori sa Interom propali.

Srpski fudbaler bio je već viđen na Đuzepe Meaci, ali su pregovori oko ličnih uslova propali zbog zahteva Samardžićevog oca.

Navodno je na pregovorima bilo traženo više novca za platu kao i za proviziju koju bi zaradio otac mladog fudbalera, pošto se on brine o karijeri svoga sina.

Posle par dana isplivala je informacija da je Samardžić pristao na prvobitne uslove, ali to nije promenilo odluku Intera da prekine obustavi transfer.

U toku dana italijanski mediji su istakli da ovo nije prvi put da Samardžićev otac stopira transfer svog sina u drugi klub, o čemu smo pisali.

Nakon čitavog raspleta, kako prenose tamošnji mediji, srpski reprezentativac vratio se u Udineze i počeo da trenira sa ekipom.

Kako je transfer u Inter propao, interesovanje za Lazara Samardžića, od ranije su pokazali Napoli i Vest Hem, ali postavlja se pitanje – da li nakon čitavih komplikacija žele da uđu u pregovore?

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Imali su goluba u ruci a hteli vrabca na grani

    Čisto sumnjam da će i jedan klub ući u pregovore oko Samardžića jer je njegov otac već dobio epitet gramzivog i teškog za saradnju

    Realno Samardžićev otac kao da sabotira karijeru svog sina

    Verujem da se Lazar pita “e moj oče što me ko siroče”

Postavi odgovor