Skandal u Alkmaru: Policija tukla predsednika Legije, pa privela Pankova i kapitena (VIDEO)

Fudbaleri Legije poraženi su na gostovanju AZ Alkmaru (1:0), ali nisu mogli da zamisle kakav ih košmar čeka posle utakmice.

Naime, holandska policija je napala igrače i stručni štab, a potom i pendrečila predsednika kluba Darijuša Mioduskog.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Igrači nisu dali na sebe, međutim, toliko je sve daleko otišlo da su na kraju policajci izvukli iz autobusa Radovana Pankova i kapitena Žozuea i priveli ih. Sve su to snimili i dokumentovali poljski novinari.

A, zašto je sve eskaliralo? Policija je naprasno odlučila da zatvori kapije stadiona, iako nisu svi igrači i stručni štab došli do autobusa, a sve pod izgovorom da su navijači Legije krenuli da napuštaju tribine, iako su se nalazili na potpuno drugom delu stadiona.

Došlo je do rasprave i, kao što smo naveli, eskaliralo je time da su potegli pendreke, a onda i priveli Pankova i Žozuea.

“Rezultat svega je da su dvojica fudbalera Legije – kapiten Žozue i defanzivac Radovan Pankov – izvučeni iz autobusa bez ikakvog razloga, odvedeni u policijski automobil i odvezeni u stanicu. Policija je dala ultimatum: ili će ova dvojica igrača napustiti autobus ili će svi biti izbačeni iz njega. Trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za njima u stanicu“, piše poljski sajt Legionisci.

Bonus video:

6 Komentara

  Biće ovde ozbiljnih kazni

  Odgovori

  Videćemo kako će se ovo završiti mada ne verujem da će Radovana Pankova i kapitena Žozue dobro proći u policijskoj stanici

  Odgovori

  Kakva bruka za Evropu, pa zar se tako ponaša evropska policija prema gostima koji su uzgred izgubili utakmicu?

  Odgovori

  Dobio je sta je trazio.Ako je gazda ne moze da radi sta hoce on!

  Odgovori

  Pa dobro koliko sam procitao ponasao se skroz nevaspitano

  Odgovori

  Verovatno je bio dobar tj ponasao se dobro

  Odgovori

Postavi odgovor