Mandarić ne prestaje da sanja: Verujem da će doći da pomogne... Jednog dana!

Vojvođanski san ima jedno ime – Dušan Tadić.

Iako je kapiten reprezentacije Srbije jasno stavio do znanja da je povratak u Novi Sad, potpredsednik Stare dame veruje da će jednoga dana doći dan kada će se vedeta Fenerbahčea vratiti kući.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“To je jedan san. Vojvodina je imala fantastične igrače, a Dušan je jedan od njih. On ima svoje obaveze u Fenerbahčeu. Vojvodina je mesto gde je Dušan fudbalski odrastao i igrao. Verujem da će jednog dana, kada vidi da ide u penziju, da će doći da pomogne Vojvodini”, rekao je Milan Mandarić za slovenački Sport klub.

Objasnio je nekadašnji vlasnik klubova iz Engleske, Belgije, Francuske i Slovenije – postao deo Vojvodine.

“Našao sam se da rukovodstvom Vojvodine na proslavi povodom 110 godina postojanja kluba. Ljudi iz kluba su me pozvali i lepo dočekali. Bilo je veoma lepo. Potom su mi ponudili da budem član uprave kluba. Na kraju sam se složio da ne budem predsednik, već potpredsednik i odgovoran za fudbal, kao i da budem član uprave na čelu Vojvodine. Imam veliku vremensku fleksibilnost. Moje obaveze podrazumevaju sastavljanje tima, eventualnu prodaju nekih igrača, kao i dovođenje dobih fudbalera. Želimo da napravimo pomak koji Vojvodina zaslužuje”.

Bonus video:

2 Komentara

    Mandaric ima velike zelje i ambicije,stvarno bi bilo iznenadjenje ako Tadic dodje

    Dok bude igrao na visokom nivou sigurno da će biti po Evropi a sko dodje i kad dodje u Vojvodini verujem da neće biti u mogu nosi da ponudi nešto vise

Postavi odgovor