Mbape izazvao remont na Parku Prinčeva: Dembele bi mogao da napusti PSŽ

PSŽ se nalazi po svemu sudeći na velikoj prekretnici. Još jedna godina bez trofeja u Ligi šampiona biće obeležena odlaskom Kilijana Mbapea sa Parka Prinčeva, a njegovim stopama mogao bi da krene Usman Dembele.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Kako prenosi pouzdani Daniel Riolo, komentator Radija Monte Karlo, postoji velika šansa da Luis Enrike otpusti bivšeg igrača Barselone.

“Od Dortmunda, kao i svake godine kada PSŽ ispadne iz Lige šampiona, sezona je završena. S druge strane, sada imamo ipak nešto novo. Pred poslednje kolo pojedini igrači su izostavljeni, što i nije toliki problem, osim ako nisu već otišli na odmor. Govore mi da je Mbape diskonektovan od svega u klubu mesecima, da nedeljama ne trenira. Ali, njegova situacija je jasna odavno i to smo morali da prihvatimo. Najgori deo, ipak je, Usman Dembele. Pripremam se za njegov odlazak ovog leta. Luis Enrike ga više ne želi. Sa Mbapeom je došlo do rastanaka, ali Dembeleovo partijanje u Kanu je nešto abnormalno. Nije normalno ni što Mbape partija dok je u toku poslednje kolo, ali on je odavno diskonektovan. Dembele i dalje ima ugovor i tek je došao. I trebalo bi da bude lider od sledeće godine. I on nije tu u poslednjem kolu. Zašto nije bio ni na klupi? Jedva je igrao sat i po vremena na terenu od Dortmunda, zašto? Ako je povređen, a bio je u Kanu, onda je to još gore, ali sumnjam da je povređen. I što je još gore, procureli su i njegovi snimci tamo. Zaista se pripremam za njegov odlazak”, poručio je Roloi.

Nije tajna da Dembele ima problem sa aktivnostima van terena i da je njegova narav i temperament nešto što je osetno uticalo na njegovu karijeru, pa bi posle izlaska na zadnja vrata u Barseloni isti scenario mogao da doživi i u Parizu.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Ma ne brinem ja za PZŽ, vlasnik im ima džakove para pa ako i Dembele ode lako će dovesti još boljeg igrača.

  Dembele je tek dosao,ne vidim zasto bi ga odmah prodavali!

  Mislimd a ce pariz ubrzo da se raspadne i rasturi ekipa

  najvecu gresku je napravio sto je otisao iz Barselone!

  Ne bi bilo iznenađenje da ode, u PSZ-u nista novo

  Bi on hteo da napusti aki ne moze tek tako,mora da daju pare dobre za njega sad

Postavi odgovor