Mbape oprostio PSŽ-u 100.000.000, sledeća destinacija - Enfild?

Saga “Kilijan Mbape” ponovo je bila aktuelna ovog leta. Brzonogi napadač nije želeo da stavi potpis na novi ugovor koji su mu ponudili Parižani, te je vodio javne preprike sa čelnicima šampiona Francuske.

Ipak, uprkos pretnjama Svetaca i Mbapeovom stavu da ne želi da nastavi karijeru na Parku prinčeva, Francuz je i ove sezone najvažniji igrač Pari sen Žermena.

Kako je došlo do takvog epiloga, otkrio je Lekip, koji je uz to doneo i udarnu vest o potencijalnoj destinaciji 24-godišnjaka narednog leta.

Podsećamo, PSŽ je tokom priprema “stavio na led” Mbapea, te je pokušao da ga proda kako on ne bi napustio Pariz kao slobodan igrač. Ipak, bivši igrač Monaka je ostao imun na pritisak pariskog kluba i ostao odlučan u svojoj nameri da ispuni svoju poslednju godinu ugovora sa Parižanima.

PSŽ jeste na kraju prihvatio takav ushod, ali uz uslov da se Mbape odrekne bonusa za odanost u iznosu od ukupno 100.000.000 evra.

Sveci su se tako barem u nekoj meri nadoknadili njegov odlazak, a Mbapeu neće propasti sazona i sledeće godine će imati odrešene ruke da izabere svoj novi klub.

Prva opcija je svakako madridski Real, ali u slučaju da se taj transfer ne realizuje prvi favorit za potpis mladog Francuza je Liverpul

Klop je veliki fan Mbapeovogo talenta, a ukoliko Liverpul proda Salaha Saudijcima (pominje se cifra od 175.000.000 evra), moćiće da priušti mladog napadača.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

  Koliko sam shvatio on ostaje da igra za PSŽ a oni ne moraju da mu isplate bonus za lojalnost i sledeće godine je slobodan igrač i može da bira gde će da ide, rezime je da je Mbape platio svoj izlaz iz kluba, e svašta…

  Odgovori

  Ja im ne bi oprostio bonus od 100 miliona evra nikada, koliko ga samo šikaniraju i sad će opet da zarade na njemu na neki način

  Odgovori

  Ne verujem ništa glasinama, zdravi bili pa videli

  Odgovori

  Puno kombinacija postoje oko Kilijana Mbapea,ali jedno je sigurno da nece ostati u PSZu,a spreman je da im oprosti i svoju zaradu po ugovoru!

  Odgovori

Postavi odgovor