Meridian tipovi: Evropske lige za fudbalske sladokusce

Meridian svaki dan svojim igračima nudi najbolju ponudu igara – tako je i ovog puta, a tu su i tipovi.

Sparta-Padrubice

Subotu počinjemo iz Praga sa meča trećeg kola Fortuna lige u kojem se sastaju Sparta-Padrubice. Sparta je krenula sa dve pobedu u odbranu titule i pokazala da je ove godine još spremnija i kvalitetnija. Padrubice imaju samo jedan cilj, a to je opstanak u ligi. Oni nisu mogli da pariraju Sparti kada je ona bila dosta slabija nego danas tako da oni na ovom meču nemaju čemu da se nadaju.

Naš tip je 1-1&2-4.

Rakow-Warta

Drugi meč se igra u Poljskoj gde se sastaju Rakow-Warta. Rakow je uspeo da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde ih čeka dvomeč sa Arisom iz Limasola. I sigurno u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč. Warta je prošlu godinu završila na sredini tabele i to je nekako mesto koje im i po kvalitetu tima i pripada. Oni će i ovu godinu pokušati da budu slično pozicionirani.

Naš tip za ovaj meč je 1&0-4.

Genk-Eupen

Treći meč dana se igra u Belgiji tačnije u Genku gde se sastaju Genk-Eupen. Genk ovaj meč dočekuju u lošem raspoloženju, ispali su na penale od Serveta i ako su realno bili favoriti za prolaz u narednu rundu. Ostaje im borba sa ulazak u Ligu Evrope i dvomeč sa Olimpijakosom. Eupen je ekipa koja ima za cilj opstanak u ligi i sve preko toga je bonus. Ovde je domaća ekipa kvalitetnija ali u lošem su momentumu.

Naš tip za ovaj meč je I 1-3&II1-3.

Kopenhagen-Randers

Za četvrti meč idemo u Kopenhagen gde se sastaju Kopenhagen-Randers. Kopenhagen je odlično otvorio sezonu, dve pobede u prvenstvu i dve pobede u kvalifikacijama za Ligu šampiona. I gosti nisu loše počeli sezonu, dve utakmice dva remija i to oba 2:2. Tradicija nam kaže da je Randers znao da namuči Kopenhagen u prošlosti. Mi ćemo ipak da se odlučimo na pobedu domaće ekipe jer su kvalitetnija ekipa i u dobrom su momentumu.

Naš tip je 1&2-5.

Jang Bojs-Wintetur

Peti meč dana se igra u Bernu gde se sastaju Jang Bojs-Wintetur. Jang Bojs želi da odbrani titulu od prošle godine, i sigurno imaju najkvalitetniju ekipu i malo koja ekipa može da im parira. Gotovo sve zavisi od njih, tako i u ovom meču. Wintetur je prošle godine za jedan bod ostao u ligi i žele ove godine da ne bude toliko drame oko opstanka.

Ovde je sve na strani domaće ekipe i naš predlog za tip je 1-1&3+.

Šturm-Lask

Poslednji meč dana se igra u Gracu gde se sastaju Šturm-Lask. Ovo je derbi kola ovo su dve najbolje ekipe u Austriji posle Salcburga. Šturm je krenuo u novo prvenstvo ubedljivom pobedom dok je Lask igra nerešeno. Šturm već u utorak očekuje prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv PSV-a i sigurno će malo misli biti okrenute prema tom meču.

Ovde se očekuje meč sa golovima i zato je naš tip za ovaj meč I 1-3&II1-3.

6 Komentara

  Počinju lige malo jače i sve veća je ponuda Meridian je dao najjace kvote i to se ne propusta

  Definitivno najbolja ponuda je u Meridianu sa svim ovim fantasticnim kvotama.

  Ponuda definitivno koja se ne propusta. Bukvalno ima za svakoga po nesto.

  Ponuda vise nego dobra. Polako je lista sve deblja i deblja. Ovo je bas nesto sto treba da se iskoristi.

  Svaki vikend sve veca i veca ponuda. Ovo će definitivno biti neato fantasticno za odigrati.

  Krecu polako sve fudbalske lige. Ponuda će biti fantasticna. Svakako mnogo toga za odigrati.

Postavi odgovor