Mihajlo Ilić u Bolonji

Mladi defanzivac Partizana Mihajlo Ilić nalazi se pred selidbom u Bolonju, a od tog transfera crno-beli će zaraditi milione.

Telegraf prenosi da će italijanski klub za mladog reprezentativca Srbije platiti obeštećenje od skoro 5.000.000 evra, uz procente od dalje prodaje (deset posto), a intenzivno se pregovara i o mogućoj pozajmici fudbalera do kraja sezone, kada bi se preselio na Čizmu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Isti izvor navodi da je ovakav epilog mogao da se nasluti još tokom jeseni, pošto su skauti Bolonje intenzivno pratili Ilića na većini mečeva, a interesovanje je intenzivirano krajem polusezone kada je u Humsku stigla i zvanična ponuda od 3.500.000 evra.

Tada su u Partizanu su smatrali da mladi štoper, koji je pozivan u A reprezentaciju Srbije, vredi više te su potraživali 7.000.000 evra, da bi se dve strane na kraju “našle” na cifri od oko 5.000.000 evropskih novčanica.

Ilić je jedno od otkrovenja ove sezone u kojoj je odigrao 22 meča u crno-belom dresu u svim takmičenjima, a plenio je staloženim izdanjima uprkos tome što mu je tek 20 godina.

Ivica Kralj obelodanio tri rivala na Kipru: Cilj je da ekipa ostane na okupu

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor