Rodić pričao Rusima o Stankoviću: Pravi je borac i krasi ga pobednički mentalitet

Prekaljeni levi bek Crvene zvezde, Milan Rodić, imao je samo reči hvale za novopečenu saradnju moskovskog Spartaka i Dejana Stankovića.

Popularni Deki je u četvrtak potpisao ugovor sa ruskim velikanom, a bivši as Zenita smatra da je Spartak pogodio u izboru trenera.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Rodić je pod Stankovićevom komandom bio neizostavan član tima Crvene zvezde, gde je pružao sjajne partije kraj leve aut linije.

“Smatram da je Spartak napravio veoma dobar izbor, a ujedno da je i Stanković pronašao odličnu sredinu. To je dobro za njegov napredak, jer Dejan je mlad trener. U dosadašnjoj karijeri je postigao veoma dobre rezultate”, poručio je iskusni defanzivac i nastavio u istom dahu:

“Ima pobednički mentalitet i veoma je jaka ličnost. Na terenu je pravi borac. Radio sam sa njim dve godine i igrali smo veoma dobar fudbal, uz sjajne rezultate. Želim mu sve najbolje u Spartaku i nadam se da će se ruski timovi vrlo brzo vratiti u evropsko takmičenja”, kazao je Rodić u razgovoru za “Čempionat”.

Bonus video:

2 Komentara

    Rodic dobro zna Dekija,on je i najbolji govornik kakav je ustvari Deki kao trener.

    Odlična obostrana saradnja, siguran sam da će rezultati biti pozitivni i da će saradnja potrajati, svi za njega imaju samo reci hvale

Postavi odgovor