Miloš Šestić za Meridian sport: Zvezda mi je u srcu, za nju navijam - niko ne podseća na mene, ali mogu da odluče Bukari ili Katai

Čitavu deceniju proveo je na adresi Ljutice Bogdana 1A, gde je neprestano plenio mađioničarskim trikovima sa loptom u nogama. Spada u grupu retkih zbog kojih su rekordi posete na Marakani često iznova obarani.

Crveno-beli svet nikada neće zaboraviti loptu u mreži Borusije iz Menhengladbaha, koja je izazvala erupciju radosti zavidnih razmera tokom prve utakmice finala Kupa UEFA davne 1979. godine.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Na stadionu “Rajko Mitić” se hitro ustaje na samo pominjanje Miloša Šestića, a zbog titule koju je kasnije doneo Vojvodini, ista reakcija preslikala se i na “Karađorđe“. Večeras, od 20 časova i 15 minuta, za trofej Kupa Srbije boriće se upravo njegovi bivši timovi, a Šele je Meridian sport izneo impresije uoči susreta.

“Mnogo duže sam bio u Zvezdi, ona mi je jednostavno u srcu. Sasvim je prirodno da ću navijati za Crvenu zvezdu večeras. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu jer je ulog veliki. Novosađanima pobeda ne donosi samo trofej, već i vizu za izlazak na evropsku scenu”, kazao je čuveni ofanzivac.

Šele ceni kvalitete pojedinaca, ali u aktuelnoj generaciji ne pronalazi igrača koji stilom podseća na njegove partije.

“Još uvek ne znamo ko će se naći na terenu, ali smatram da bi Osman Bukari ili Aleksandar Katai mogli da prelome u Zvezdinu korist. Ne mislim da neko od igrača podseća na mene po načinu igru, ali kvaliteta ima dosta. Što se Vojvodine tiče ne vidim ko bi mogao da donese prevagu, ali smatram da su Zvezdini bivši igrači koji sada nastupaju u Novom Sadu glavna snaga Stare dame. Gledaću televizijski prenos, jer već sutra putujem u Crnu Goru, pa nemam vremena za odlazak u Loznicu”, poručio je Miloš Šestić u izjavi za Meridian sport.

Bonus video:

3 Komentara

    Malo je igrača kao sto je on bio .. mnogo je veza za klub još od dana kada je igrao za zvezdu , i slažem se sa njegovim izjava sam i ocekivanjima delimo mišljenje

    Sele je jedan, jedinstven i neponovljiv!!!

    Šele je odmah rekao za koji od dva njegova bivša kluba će navijati.

Postavi odgovor