Mrkela o transferu Jovića i prelaznom roku: Sve je moguće!

Italijani su plasirali vest da je Luka Jović veoma blizu Marakane, što je aktiviralo alarme u srpskoj fudbalskoj javnosti. Videlo se koliko Zvezdini navijači vole reprezentativca na utakmici sa Fiorentinom. Dobio je ovacije sa tribina i nema sumnje da bi povratak Jovića u matični klub izazvao pravi mali zemljotres.

Zato smo pozvali Mitra Mrkelu, koji je ostao prilično zakopčan kada je u pitanju prelazni rok i nova pojačanja.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Poznato je da sportski direktor Zvezde ne voli da licitira sa imenima, pa tako nije ni sada, ali je dao signal da možemo da očekujemo transfer napadača u predstojećem periodu.

Na konkretno pitanje o Luki Joviću, a odmah nakon toga i potencijalnom transferu još jednog napadača, Mrkela je odgovorio u svom stilu.

“Znate da ne pričam o imenima dok traje prelazni rok. Što se tice dolaska još nekog napadača u Zvezdu – sve je moguće”, rekao je Mrkela za Meridian sport.

Bonus video:

3 Komentara

    Zvezdi netreba Jovic vec ima jednog Kangu dovoljno je Mrkelinih promasaja napolje i on a usput Jovic je nekad bio sjajan napadac nije vise sad je samo obicno smetalo

    Čisto sumnjam da će uspeti da dovedu Jovića u ovom prelaznom roku

    Zvezda radi strašan posao i posle ovoliko transfer nebi me začudilo da i Jovica uspeju da vrate u klub

Postavi odgovor