Mrkela: Nećemo da pravimo dramu, ali ne smemo da gubimo utakmice

Crvena zvezda je doživela prizemljenje. Posle rapsodija protiv Fiorentine i Fenerbahčea, kao i demonstracije sile u Superligi – usledio je poraz na Krovu, mestu koje je opet donelo neuspeh za crveno-bele. Sećaju se dobro navijači izgubljene titule u sezono 2016/17, a nema sumnje da će se sećati i subotnjeg poraza od Voždovca.

Nije ništa alarmantno, niti ima uticaj kao pređašnji poraz od Zmajeva, ali svako prosipanje bodova u taboru srpskog šampiona je signal za uzbunu.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela je jasno stavio do znanja da porazi u Superligi nisu ono što uprava želi da gleda. Nije dizao previše buke oko neuspeha izabranika Baraka Bahara, ali nije ni krio nezadovoljstvo prouzrokovano porazom od 3:2.

“Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju, međutim, u klubu ćemo svakako napraviti analizu. Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski. Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim, u najkraćem – Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u domaćem prvenstvu”, rekao je Mitar Mrkela za Žurnal.

Bonus video:

4 Komentara

    Ovaj poraz nas je sve prizemljio,prosto nismo navikli da Zvezda gubi,tako da nas je sve iznenadio!!

    Šta drami Mrkela i oni su ljudi imaju prava da imaju loš dan i da makar jednom izgube, nije kao da nisu dali nijedan gol na toj utakmici

    Ako Bahar doživi još jedan poraz sa Zvezdom ima Mrkela da ga otpusti

    Desava se ,mislim da su se slicajno okliznuli i da im je ovo lekcija za dalje ,bez obzira na ovaj porez zvezda i dalje ima ulogu glavnog favorita da osvoji ligu

Postavi odgovor