Murinjo: Bio sam blizu odluke da napustim Romu

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo priznao je da je u decembru prošle godine mogao da napusti rimski klub, ali da je odlučio da nastavi karijeru u Italiji.

Italijanski mediji podsećaju da je Murinjo imao ponude da preuzme selekciju Portugalije i Brazila, kao i nekoliko klubova iz Premijer lige.

“Mogao sam u decembru da napustim Romu, ali nisam. Ovo je moj život, svaki dan je borba. Nekada se čini da se mučimo, ali smo u vrhu tabele sa ostalim ekipama, koje su jake i imaju šta da pokažu”, rekao je Murinjo.

Ništa od Premijer lige: Zaniolo se seli u Tursku

Italijanski novinari su zatražili mišljenje od portugalskog stručnjaka o Nikolu Zaniolu, koji je tražio da napusti Romu, kao i o Krisu Smolingu.

“Zaniolo je problem za klub, nemam ništa sa tim. On mora svoje probleme da reši sa klubom, a ne sa mnom. Što se tiče Smolinga, ne mogu ništa da učinim da ga ubedim da potpiše novi ugovor”, zaključio je portugalski trener.

Murinjo (60) je trener Rome od 2021. godine, a pre toga je vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju. On je prošle godine sa Romom osvojio Ligu konferenciju.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Doneo je pravu ODLUKU I SRECOM OSTAO U ROMI koju je podigao i vratio na put uspeha!!!!

    Sreca pa je ostao čovek radi odlican posao digao je Romu iz mrtvih konacno lice na sebe i imaju stvsrno odlične reultate

Postavi odgovor