Murinjo u svom maniru: Napravio sam istorijski uspeh dve godine zaredom u Romi, zato su me oterali

Žoze Murinjo poznat je kao čovek koji nema dlake na jeziku, što je još jednom pokazao. Naime, tokom gostovanja na “Digital Wellbeing Summit-u” u Saudijskoj Arabiji dotakao se perioda provedenog na klupi Rome i “pecnuo” upravu italijanskog kluba.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Portugalac je napravio velike uspehe sa Čelsijem i Realom, ali i dalje uspeh sa Vučicom smatra najvećim izazovom i najtežim uspehom u svojoj karijeri.

Najizazovnije je bilo u Romi – dva evropska finala. Pogledajte istoriju i razumećete zašto. Za 50 godina to nikada nisu uradili, pa zavisi od ugla, zavisi i od uslova. Ako pogledamo istoriju, što se tiče Rome to je bilo nemoguće uraditi, a mi smo to uradili dva puta zaredom. Zato su me otpustili treće godine“, kroz smeh je poručio Murinjo.

Podsetimo, od kako je napustio Romu iskusni strateg je bez angažmana, dok je njegov naslednik Danijele de Rosi kasnije napravio zapaženi rezultat sa ekipom, ali daleko od plasmana u finale nekog od evropskih takmičenja.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Realno pricas nebuloze,Roma je antifudbal igrala sa njim

    E, ako im je rekao, i sve je istina! Murinjo je doveo Romu do toga da budu šampioni a onda su ljubomorni čelnici mislili da će Roma i bez Murinja da nastavlja kvalitetno da igra!

    Nekada bio dobar trener,sada je vec provaljen i procitan

    Toliko si dobar da te sad jedino hoce Galata i Besiktas

    Ne znam koji je to istorisku uspeh,sta je osvojio sa klubom?

Postavi odgovor