NOVI PAZAR PRETI ISTUPANJEM: Tretirani smo kao nepoželjan element u superligaškom društvu!

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da je kampanja vodjena protiv tog kluba konačno dala rezultat, kao i da je neizvestan nastup pazarskog superligaša u baražu za opstanak.

Novopazarci su na domaćem terenu izgubili od Radnika iz Surdulice sa 0:1 u pretposlednjem kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije, pa će u mečevima baraža pokušati da izbori opstanak u elitnom rangu.

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

– Medijska i svaka druga kampanja za njene kreatore urodila je plodom jer ćemo morati kroz baraž da se borimo za opstanak u Super ligi. Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča unapred poznat.

Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej-auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem medjusobnom duelu.

Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i klubovima jer ćemo igrati u baražu. Medjutim, uprava kluba će na sednici naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu. Svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija, kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.

Svedoci smo brutalne kampanje medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. U poslednjih nekoliko decenija, nikada nismo imali gori tretman u FSS – zaključili su Novopazarci.

U Upravnom odboru Novog Pazara istakli su da se tokom čitavog prvenstva bore sami protiv svih.

Izvor: Beta

ČUKARIČKI SE PROŠETAO NOVIM SADOM: Tri gola u mreži Vojvodine za rutinsku pobedu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

 

4 Komentara

    Tako je kad se politika umesa u sport!!!!

    POTPUNO su u pravu. LALAT se
    FAVORIZUJE.

    Nije tak osam oza njih,shvatam da bi svi zeleli svoje mesto u takmicenju,ali treba nekad prihvatiti i poraz.

    Znaju da su krivi pa mora da se brane tako sto ce da kukaju i napadaju…

Postavi odgovor