Oni su bili u timu sezone Premijer lige: Od Fergijevog zaboravljenog ljubimca do... (VIDEO)

Sa objavljivanjem tima sezone Premijer lige ove sedmice, mi se podsećamo desetorice fudbalera koji su se svojevremeno našli u timu godine, a da za to možda niste znali. Za neke od njih ćete se sigurno iznenaditi.

https://www.youtube.com/watch?v=hlxpnlbmZ08

Bred Fridel

Iskusni američki golman se povukao 2015. kao član Totenhema ali je ostao upamćen po svom neverovatnom nizu mečeva na kojima je nastupio. Iako njegove ekipe nisu bile u vrhu, on je stigao do najboljeg tima u sezoni!

Paskal Čimbonda

Odigrao je jedan meč za selekciju Francuske a putovao je i na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj. Dobre partije u Viganu su mu omogućile transfer u totenhem ali on nikada kasnije nije uspeo da ponovi tako dobru formu.

Luk Šo

To nije bilo tako davno ali je englez od tada muku mučio sa ogromnim brojem povreda. Nekada jedna od najvećih nada svetskog fudbala a danas čovek na kog Murinjo prebaci odgovornost kada se nedovoljno oporavljen vrati na teren.

Samir Nasri

Navijači Arsenala su ga obožavali sve do jednog momenta. Kao i mnogima pre njega, presudila je želja za trofejima pa je otišao u Mančester siti, gde je bio daleko od prve zvezde tima.

FRIMPONG IMA RAZLOGA DA MRZI NASRIJA

Ko su preostala šestorica?

https://www.youtube.com/watch?v=hlxpnlbmZ08

Postavi odgovor