Duljaj: Skinuo sam pritisak sa igrača, jesenja titula mi ne znači ništa - samo slovo na papiru

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju. Crno-beli su na stadionu u Humskoj slavili sa 2:1, zahvaljujući golovima Natha i Saldanje i tako osvojili titulu jesenjeg prvaka.

Po završertku najveće utakmice srpskog fudbala oglasio se trener Partizana, Igor Duljaj.

“Dva puta smo promašili put, ali došli smo na pravo mesto. To je stadion Partizana gde se odigrala veličanstvena utakmica. Pozdravljam sve aktere derbija,trenera Zvezde, igrače Zvezde, kao i moju ekipu i publiku. Smatram da su navijač imali šta da vide večeras”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Duljaj je istakao da mu “jesenja titula” apsolutno ništa ne znači.

“Radili smo na određenim detaljima na dan utakmice. Radili smo na tome kako da uđemo u meč. Uspeli smo to protiv fantastične ekipe. Najveći uspeh je u želji igrača da pobede utakmicu. Nisam im nabijao pritisak i nisam držao govore. Pritisak sam skinuo sa njih. Veći pritisak je bio na strani Crvene zvezde zbog velikih očekivanja. Zahvaljujem se Zvezdinim igračima jer su uveličali ponašanjem i igrom večerašnji meč. Tri boda su najvažnija. Titula jesenjeg prvaka je za mene slovo na papiru. Lično mi ništa ne donosi. Sad je vreme da vidimo kakve će biti odluke kluba, kako ćemo dalje”.

Bonus video:

5 Komentara

  Naravno da mu znači jesenja titula, nego ne želi da pokaže

  Odgovori

  Duljaj je pametno skinuo pritisak sa igrača jer je shvatio da će se tako opustiti i igrati bolje

  Odgovori

  Oni su odradili posao za ovu polu sezonu

  Odgovori

  Ova pobeda će im značiti mnogo i njemu i ekipi da malo stanu na noge opet su na prvom mestu i neće biti toliko pritiska sigurno

  Odgovori

  Duljaj radi svoj posao fantasticno dobro!

  Odgovori

Postavi odgovor