PARTIZAN IMAO VAŽNE GOSTE: Brazilci stigli u Humsku

Partizan je imao uvažene goste na svom stadionu. U Humskoj je boravila delegacija Fudbalskog saveza Brazila, predvođena tim menadžerom olimpijske selekcije, Klaudijom Brankom.

U ulozi domaćina bili su Ivica Iliev i Dragan Velanac, a dve delegacije su razmenile prigodne poklone kao i želje za uspehom u predstojećem periodu.

Primarni cilj posete bio je da se Južnoamerikanci upoznaju sa uslovima na stadionu u Humskoj budući da će baš na tom mest u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Zelenortskih Ostrva, a sve u sklopu priprema za odlazak na Olimpijske igre.

Zadovoljni onim što su videli i mogućnostima koje pruža stadiona Partizana iz brazilske delegacije su odlučili da i drugi kontrolni meč odigraju na istom mestu. A taj susret je onaj protiv selekcije Srbije koju sa klupe predvodi Zvonko Živković.

Taj duel je na programu 8. juna i planirano je da bude odigran u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali će na insistiranje delegacije Brazila i on biti odigran na stadionu u Humskoj.

-Znam da Partizan kao klub ima drugu tradiciju i veoma sam počastvovan što sam imao prilike da budem gost beogradskog velikana. Uslovi koje smo videli su fenomenalni i želeo bih u ime svih nas iz Fudbalskog saveza Brazila da se zahvalim ljubaznim domaćinima koji su nam omogućili da se u ovakvom ambijentu pripremamo za Olimpijske igre – rekao je Branko.

Tokom boravka u Humskoj, legendarni fudbaler Brazila, čiji je gol protiv selekcije Holandije u četvrtfinalu Mondijala u SAD ušao u istoriju svetskog fudbala, imao je prilike da razgovara i sa navijačima, a jednoj devojčici koja je došla da poseti stadion svog omiljenog kluba pokloni je i kačket, dok je Ivici Ilievu, kao predstavniku Partizana uručio dres fudbalske reprezentacije Brazila.

S druge strane, od Partizana je na poklon dobio crno-beli dres s brojem šest, a kao i iskrene želje da se njegova ekipa u Tokiju okiti titulom olimpijskog šampiona.

KAKAV PREOKRET! Saničanin stiže u Partizan i to za DŽABE!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Slavoljub Đorđević: Igrači u Srbiji lepo žive! | MOJ UGAO

5 Komentara

    Nadamo se da bi mogla saradnja da se razvije u nekom pozitivnom smeru, pa da u redove Partizana dođe neki mladi brazilac.

    Mozda Ivica baci neku bombu, Brazilci su cudo… Mozda dodje neki novi Leandro😁

    Ovo moze da bude dobar pakt Brazilaca i Partizana, saradnja moze da bude obostrana

    Da li se izovoga kuva neko fudbalsko pojacanje videcemo i to iz Brazila…Partizanu bi svakako valjalo.

    Jako lepo..uvek treba razvijati zdrave fudbalske odnose izmdju fudbalskim ljudima u celom svetu.

Postavi odgovor