Crno-beli sleteli u Belek – dočekali ih kiša i poznata lica

Ekspedicija Partizana stigla je na dvonedeljne pripreme u Belek sa ciljem da se što bolje pripreme pred nastavak takmičenja na dva fronta.

Na aerodromu Nikola Tesla slučajnim prolaznicima je delovalo da je u pitanju nekakav turnir, jer su se na čekiranjima srele delegacije čak šest klubova – Partizana, Mladosti iz Lučana, Radničkog iz Niša, Vojvodine, Novog Pazara i Mladosti GAT.

Upravo su Lučanci i Nišlije delile avion sa beogradskim crno-belima, a posebno zanimljiv susret na 10.000 metara je bio sa Nenadom Lalatovićem koji je na pripreme krenuo sa dvojicom sinova. Takođe, Nikola Štulić i Nemanja Tomić su dobro poznata lica partizanovcima te je let protekao u prijateljskim razgovorima i šalama superligaških rivala.

Iz Antalije za Meridian sport – Ognjen Radosavljević.

Sam let je trajao oko dva sata i zbog lošeg vremena bio je praćen vrlo neprijatnim turbulencijama. Nakon sletanja situacija nije bila ništa bolja, obilne padavine i jak vetar su otkazali popodnevne aktivnosti.

Šef Petrić je održao sastanak na kojem je najavio igračima šta ih čeka u narednih šesnaest dana a potom su se igrači uputili na večeru. A u hotelskom lobiju igrače crno-belih dočekali su bivši saigrači Miroslav Bogosavac i Nikola Terzić. Sa Bogosavcem će crno-beli i odmeriti snage 19. januara dok se Terzićeva nova ekipa Bandirmaspor brzopotezno vraća sa mini priprema.

Igrači crno-belih su izuzetno raspoloženi, najteži deo priprema, onaj u kojem se pre svega radi na kondiciji, je prošao, a sada sledi ono najzanimljivije – utakmice i nametanje šefu Petriću.

Partizan će na pripremama odigrati čak šest utakmica od kojih je prva na programu već za dva dana a protivnik će biti Univerzitatea 1948 iz Rumunije. Zatim će crno-beli 19. januara odmeriti snage sa Ahmatom iz Rusije dok će četiri dana kasnije na programu biti dve utakmice. U prepodnevnim časovima na megdan će izaći superligaškom protivniku, ekipi TSC-a dok će popodne igrati protiv Austrije iz Beča.

Generalna proba zakazana je za 27. januar a Partizanov poslednji test pred nastavak sezone biće CSKA iz Moskve, dok će u jutarnjim časovima mlađi igrači dobiće minute protiv danskog Horsensa.

4 Komentara

    Samo nek se oni što bolje pripreme za nastavak sezone da svi budemo zadovoljni

    Pripreme su osnov dobrog uspeha u sezoni,i bas je lepo kada se srecu svi poznati iz tog sveta,kao da se preseljavaju u isto vreme u neke bolje klimatske uslove!!!!

    Isto vreme je i u Srbiji uz par stepeni manje, nisu morali da troše pare na put

    Jedva čekam utakmicu večeras ,biće to sigurno težak meč ovde gostovanje nikome nije prošlo lako ..

Postavi odgovor