Piksi i Džajić na sastanku kod Dačića - razlog Evropsko prvenstvo!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić primio je danas delegaciju Fudbalskog saveza Srbije, predvođenu predsednikom Draganom Džajićem i selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem, sa kojima je razgovarao o bezbednosnom aspektu priprema za učešće reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Ministar Dačić je istakao punu posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u preduzimanju svih neophodnih mera, kako bi se, u zajedničkoj koordinaciji sa FSS, ispunili svi uslovi za bezbedno učešće reprezentacije na predstojećem prvenstvu.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić je zahvalio ministru Dačiću na prijemu i naglasio da je prioritet obezbediti punu bezbednost srpske reprezentacije, kako bi njihovo učešće na Evropskom prvenstvu proteklo u mirnoj i sportskoj atmosferi.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarene uspešne saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, dodajući da je učešće reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu izazov u svakom smislu, te da im je svaki vid podrške od velikog značaja, u cilju ostvarenja što boljih rezultata.

Bonus video:

4 Komentara

    Hahaha rekao im Dacic da se ne obrukaju,sta drugo moze da im kaze.

    Piksi im znatno vadi prosek

    Pa neće naš ministar Dačić da određuje kakva će bezbednost biti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a ovde ne mora da se brine za sigurnost reprezentativaca

Postavi odgovor