Piksi najavio: Maestralan je - igraće protiv Bugarske!

Dragan Stojković Piksi je bio oduševljen Dejanom Joveljićem posle pobede Srbije nad Jordanom.

Iako “Orlovi” nisu briljirali na prijateljskoj utakmici u Beču, selektor nije bio nezadovoljan. Nakon meča se poklonio navijačima u glavnom gradu Austrije, koji su nosili Srbiju u trenucima kada je gubila.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Utakmica sa Jordanom je arhivirana i Piksi se odmah okrenuo narednom meču sa Bugarima, koji je mnogo važniji od ovog meča. Selektor je najavio da će Dejan Joveljić biti prvi napadač “Orlova” u Razgaradu.

“Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja. Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice”, rekao je Piksi, a onda dodao:

“Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju. Eraković? Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj. Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav”.

Bonus video:

2 Komentara

    Pravi primer kako se koristi šansa ,i sad cecdigurno dobiti minute da igra i u mnogo važnijim utakmicama

    Dečko je terijer klasičan ne stajeee ,grize ,trudi se ,jako lako ukaži u šanse i daje golove sjajan je

Postavi odgovor