Posebna utakmica za Milana Rodića: Rado se sećam svega, Eraković napravio odličan potez

Iako je reprezentativna pauza u toku, Crvena zvezda ne spušta papučicu sa gasa, već se sprema za utakmicu sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Duel jeste prijateljskog karaktera, ali doneće posebnu emociju za Milana Rodića, fudbalera koji je od 2013. do 2017. godine karijeru gradio u Rusiji.

“Rado se sećam igračkih dana koje sam proveo Rusiji, uživao sam nastupajući u njihovoj Premijer ligi. Igrao sam i za Zenit, klub koji je sjajno organizovan i koji ima izgrađeno ime i istoriju. Drago mi je što Crvena zvezda i moj nekadašnji klub neguju prijateljske odnose, koji su svojstveni takođe i srpskom i ruskom narodu”, rekao je Milan Rodić za klupski sajt.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Iskusni levi bek ističe da je Zenit svetski organizovan klub, koji iz godine u godinu raste.

“Zenit je klub koji se razvija, što je izuzetno značajno. Dok sam boravio u Sankt Peterburgu, svaki segment je bio na najvišem nivou, od organizacije utakmica, uslova za igrače, pa sve do najsitnijih detalja. Drago mi je kada vidim da se tu nisu zaustavili i da svake godine podižu lestvicu. Crvena zvezda i Zenit već godina imaju sjajnu saradnju, bolje rečeno, prijateljski odnos, te me uvek obraduju utakmice koje organizuju. Znamo da im nedostaju mečevi van ruske lige, u situaciju u kojoj se nalaze, a nama je uvek zadovoljstvo kada možemo da se sastanemo. Biće puna Marakana, siguran sam”.

Zvezdino dete – Strahinja Eraković je iz Crvene zvezde prešao u redove ruskog kluba.

“Zenit je sjajna sredina za mladog igrača, to sam rekao i Strahinji kada je odlazio. Napravio je odličan potez, siguran sam da će dosta napredovati i ostaviti trag u prijateljskom klubu. Ima fenomenalne uslove, ulaže dosta truda i rada, to se vidi i na terenu. Srbi i Rusi su bratski narod, te mu je i život u Sankt Peterburgu lep, a na svima nama je da nastavimo da negujemo prave vrednosti i vekovno prijateljstvo”, zaključio je Rodić.

Podsetimo, Crvena zvezda i Zenit odigraće prijateljsku utakmicu u subotu od 19 časova u Beogradu, a iz redova srpskog šampiona su odlučili da za taj duel bude besplatan ulaz.

Bonus video

2 Komentara

    Lepo je sto će susresti sa nekim svojim starim saigračima, lepe dane je proveo u Rusiji kao i u Zenitu. Utakmica izmedju Rusije i Srbije će biti prava bratska

    Uvek je lepo setiti se uspesnih trenutaka iz karijere!!!!

Postavi odgovor