Rambo odleteo za Minhen jer veruje u Srbiju: Nemamo timsku igru, ključno da proradi srpski inat

Ekspedicija Merdiana je odletela za Minhen da podrži Srbiju, da bude vetar u leđa izabranicima Dragana Stojkovića u meču odluke, a na aerodormu Nikola Tesla jedno veoma poznato lice – čovek koji je ostavio neizbrisv trag u Brazilu, gde je postao ikona i najveći ambasador naše zemlje.

Osmeh je zaštitni znak Dejana Petkovića – zato i kada je svestan problema koje Orlovi imaju – širi pozitivnu energiju, diže obe ruke za Srbiju i sa verom ide na utakmicu protiv Danske. Biće na stadionu, biće podrška Piksijevom timu i navijaće svim srcem da obezbedimo kartu za osminu finala.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Veru ima, ali ne beži od objektivnog pogleda na reprezentaciju Srbije.

“Nada poslednja umire. U fudbalu se nikada ne zna. Možda ne igramo kako treba na Evropskom prvenstvu, Danska je dobra reprezentacija, ali da ne verujem u prolaz verovatno ne bih ni putovao za Nemačku”, rekao je Petković za Meridian sport.

Šta je potrebno da Srbija izgleda bolje na terenu je pitanje koje zahteva ozbiljnu analizu… Svestan je Rambo… Veoma je svestan.

“Uh… Mnogo toga. Nemamo vremena za taj intervju”.

Iako igra Orlova nije bila dobra, zna kako je jedino moguće da ishod utakmice bude po meri Srbije.

“Ključno je da proradi srpski mentalitet, inat… Da damo sve od sebe, ali bukvalno – makar ih izneli sa terena. Mi imamo individualni kvalitet, dok kolektivni očigledno nemamo. Igra nam je nažalost mnoga loša. Ako proradi mentalitet, pojedinačni potezi mogu da reše utakmicu. Naravno, ako damo 110 posto na terenu”.

Jedno je važno – da na semaforu Orlovi imaju više od protivnika.

“Neka bude Danska 0 – Srbija 0,5! Samo da pobedimo”, zaključio je Petković za Meridian sport.

Bonus video:

3 Komentara

    Rekao je sustinu,nadajmo se najboljem!!!!

    nemamo timsku igru ali se nadamo nemogućem, e to samo kod nas može.

    Samo sreca da nas pogleda nista više

Postavi odgovor