Rastanak posle 10 godina: Lalatović ostao bez još jednog asistenta

Kada je Dragan Šarac napuštao Nenada Lalatovića podiglo se mnogo prašine, a sada je harizmatični stručnjak ostao bez još jednog pomoćnika. Vidak Bratić će započeti samostalni angažman i posle deset godina neće više sarađivati sa Lalatovićem.

Za razliku od Šarca, deluje da je sada rastanak prošao bezbolnije. Bratić je odlučio da započne novu epizodu u profesionalnoj karijeri i prihvatio je poziv Novog Sada.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“RFK Novi Sad je veliki klub i nisam mogao da odbijem poziv. Svestan sam izazova, kao i činjenice da imamo mladu ekipu, ali i željan sam da radim u ovako jakoj konkurenciji i spreman sam da pomognem klubu, koji je iznedrio veliki broj igrača i trenera. Došlo je vreme da samostalno radim, ubeđen sam da ću energijom uspeti da trgnem ekipu”, rekao je Bratić za “Sportski žurnal”.

Rastanak sa Nenadom Lalatovićem je bio prirodan tok događaja.

“Radili smo deset godina i nije mi bilo lako da se rastanemo, ali zbog obaveza oko licence nisam išao s njim u Ukrajinu. Bilo je lepo, ali došlo je vreme da svako krene svojim putem,” zaključio je dugogodišnji saradnik doskorašnjeg trenera Zorje.

Bonus video:

5 Komentara

    Svaki rastanak posle dugih deset godina ne moze da ne boli…A Lalatovicu nece biti nimalo lako bez dva svoja kljucna saradnika!!!!

    Moraće Lalatović da nađe sad zamene za dva člana svog tima i dok to ne uradi neće biti uspešan u obavljanju svojih obaveza

    Posle 10 godina Bratić je zaslužio da dobije samostalno vođenje nekog kluba

    Citava decenija ,bilo je dosta i vreme je bilo za rastanak.Pa svako treba da gleda prvo sebe a ovo mu je odlicna prilika za necim vecim i visim

Postavi odgovor