Visoka očekivanja od srpskih stratega u Rusiji: Stanković i Nikolić mogu da osvoje titulu

Srpski stručnjaci Dejan Stanković i Marko Nikolić, od naredne sezone vodiće borbu da posle šest svrgnu Zenit sa trona u Rusiji i moskovskim rivalima, Dinamu, odnosno CSKA donesu dugo čekanu šampionsku titulu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Spartak na trofej prvaka čeka punih sedam godina, “Armejci” nekada neprikosnoveni, godinu dana duže i naredne sezone oba kluba pod vođstvom srspkih trenera “pucaju” na najviši cilj.

Igrač Akrona, sa bogatim iskustvom u srpskom fudbalu gde je branio boje Zlatibora, Radnika, Javora i Metalca, naposletku azerbejdžanske Zire, Nemanja Anđelković smatra da je Stanković pravi čovek da povrati šampionski sjaj Spartaku koji je prethodnu sezonu završio kao petoplasirani tim Rusije.

“On je srpska legenda. Siguran sam da je sjajan trener. Lično ga ne poznajem, ali znam da je dobra osoba. S njim Spartak može da postane šampion i siguran sam da mu je to cilj naredne sezone”, rekao je 27-godišnji defanzivac za “Meč tv”.

Stanković je podsetimo, sredinom maja preuzeo ruskog velikana, prethodno osvojivši titulu u Mađarskoj sa Ferenvcarošem.

Ništa manja očekivanja su pred Markom Nikolićem. Bivši strateg Partizana (poslednji koji je doneo titulu crno-belima), Vojvodine, Rada, Videotona, Lokomotive iz Moskve, potonje Šabab Al Ahlija vratio se u ruski fudbal s ciljem da CSKA vrati na tron.

Nekadašnji trener Vojvodine, Radoslav Batak smatra da je Nikolić pravi čovek za ispunjenje takvih ambicija.

“U pitanju je odličan izbor. Marko je mlađi od mene, ali kada sam počinjao trenersku karijeru dosta sam razgovaram sa njim i konsultovao se. Prva utakmica koju sam vodio je bila protiv njegovog Partizana 2017. Mislim da će za vreme svog mandata uspeti da osvoji titulu sa CSKA”, rekao je 46-godišnji strateg za “RB sport”.

Bonus video:

2 Komentara

    Videćemo koliko će ova dva različita srpska trenera imati uspeha u tome da njihovi timovi skinu Zenit sa trona u Rusiji.

    Bilo bi odlicno da jedan od nasih trenera osvoji sa svojim klubom prvenstvo Rusije!!!!

Postavi odgovor