Rezultati nisu presudni: Radnički smenjuje Nenada Lalatovića?

Radnički se nalazi na drugoj poziciji u Super ligi Srbije, poslednji poraz doživeo je u julu od Crvene zvezde, a na prethodnih 18 utakmica zabeležio je čak 13 pobeda. Međutim, čelnici niškog kluba navodno spremaju otkaz šefu stručnog štaba, Nenadu Lalatoviću, prenosi Sportski žurnal.

Zašto uprava namerava da raskine saradnju sa Lalatovićem?

Naime, bivši trener Crvene zvezde, Vojvodine, Čukaričkog, Borca i Voždovca nije vodio svoju ekipu na tri superligaška duela ove sezone, uključujući meč Radničkog u Novom Sadu sa Proleterom koji su Nišlije dobile nakon sumnjivo dosuđenog penala i autogola Zarije Lambulića.

Vladimir Vuletić: ‚‚Možda se Leonardo vrati, Živković odbio blanko ugovor“

Dragan Šarac, pomoćni trener Radničkog, rekao je nakon utakmice da je Lalatović bio odsutan zbog zdravstvenih problema, ali i da je učestvovao u pripremi taktike za susret sa Proleterom. Ipak, odlični rezultati kluba u poslednjih nekoliko meseci izgleda neće naterati čelnike kluba da tolerišu česta odsustva glavnog trenera.

Navodi se da bi klub sa Čaira već u utorak mogao da ozvaniči raskid saradnje sa Lalatovićem s kojim navodno trenutno pregovora o načinu na koji će se to uraditi.

KO ĆE OSVOJITI SUPERLIGU SRBIJE?

Radnički nakon 16 utakmica zauzima drugu poziciju u nacionalnom šampionatu sa 37 bodova, devet manje od Crvene zvezde i četiri više od Partizana. U narednom kolu Nišlije očekuje derbi sa ekipom Vladana Milojevića, ali sve je izvesnije da Lalatović neće voditi ekipu na tom susretu.

Isti izvor otkriva da bi novi trener Radničkog mogao da postane doskorašnji stručnjak Vojvodine Aleksandar Veselinović kome su Lale uručile otkaz baš uoči susreta sa Nišlijama sredinom oktobra.

Postavi odgovor