Song završio epizodu na klupi Kameruna: Eto u potrazi za novim selektorom

Rigobert Song više nije selektor nacionalne selekcije Kameruna. Nekadašnjem stamenom štoperu istekao je ugovor sa afričkom selekcijom, a tamošnji savez je odlučio da do produžetka saradnje neće doći.

Na klupu Neukrotivih lavova Song je seo u martu 2022. godine, a od tada je tim predvodio na 22 susreta. Nije Kamerun bio ni senka ekipe iz minulih godina, imajući u vidu da je ekipa za to vreme zabeležila skor šest pobeda, devet poraza i osam remija.

Na Mundijalu u Kataru su srušili Brazil i remizirali sa Srbijom, ali to nije bilo dovoljno za nokaut fazu, dok su na nedavno završenom Afričkom kupu nacija zaustavljeni u osmini finala.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Nakon teške odluke oglasio se prvi čovek Fudbalskog saveza Kameruna, Samjuel Eto.

“Doneo je mnogo ovogm timu, ali fudbalski zakoni su takvi kakvi jesu. Nismo ostvarili naše ciljeve i zajedno sa izvršnim odborom doneo sam odluku da ugovor ne bude produžen. Sada je vreme da razmišljamo o budućnosti”, istakao je Eto za “France 24”.

Bonus video:

4 Komentara

    Naći će brzo novog coveka za taj posao sigurno

    Samuel Eto zna sta radi,vidi kada nema rezultata,da treba nesto menjati

    Eto je pametno postupio,video je da nema rezultata,i odmah presekak

    Rigobert Song nista specijalno nije doneo Kamerunu,zato i odlazi

Postavi odgovor