"Sadašnji tim Reala je mnogo bolji od Galaktikosa"

Početkom novog milenijuma Španijom su gospodarili Galaktikosi. Po imenima diskutabilno najzvučniji fudbalski sastav u istoriji fudbala. Deo ove ere madridskog Reala i kapiten ekipe bio je Guti, koji pak misli da je trenutni sastav Reala bolji.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Bivši vezista Reala gostovao je na jednoj španskoj televiziji i tom prilikom uporedio sastav u kojem se on nalazio i sastav koji trenutno na raspolaganju ima Karlo Anćeloti.

Na iznenađenje mnogih, Guti je odabrao aktuelni sastav Reala.

Ovaj tim je bolji tim od Galaktikosa, mnogo bolji tim. Kompletniji su, mnogo su bolji tim od Galaktikosa“.

Podsetimo, Galaktikosi su u periodu od 2000. do 2007. osvojili tri La Lige i jednu Ligu šampiona, a u sastavu su tokom godina nalazili igrači poput Ronalda, Raula, Zidana, Bekama, Figa, Roberta Karlosa, Ikera Kasiljasa…

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Pa sad…ne bih se slozio sa tim…jedni jedini su Galaktikosi bili

    Daj ne budete smesni ljudi,ovaj tim nece niakda biti bolji od galaktikosa!

    Nema sumnje da su raniji Galaktikosi bili zvučnika imena, bili su jači definitivno kao pojedinci, ali ovaj sastav Reala je mašina, definitivno jedan stabilan i organizovan tim, pokažu se kada je to najpotrebnije protiv jakih timova sličnih njima

Postavi odgovor