SAŠA ILIĆ PREDSTAVLJEN: Ovo je idealan klub za mene!

Nedavno je odjeknula vest da je Saša Ilić preuzeo kormilo Čukaričkog. Potpisan je ugovor na dve godine, a zvanično predstavljanje je obavljeno danas.

Na samom početku, Saša Ilić je izneo zadovoljstvo što se našao na klupi Čukaričkog.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da trenerski put počnem u Čukaričkom. Zahvalan sam Fudbalskom savezu Srbije što mi je izašao u susret i nije napravio problem pri prelasku na Banovo brdo. Takođe, zahvalan sam rukovodstvu na ukazanoj prilici i potrudiću se da opravdam poverenje – rekao je Saša Ilić.

Osvrnuo se i na period proveden u Fudbalskom savezu Srbije.

– Da sam mogao da biram klub u ovom trenutku to bi bio Čukarički. Sve se desilo odjednom, pozivi, razgovori. Imao sam jedan jedini problem, a to je rastanak sa Savezom, međutim naišao sam na potpuno razumevanje. Ovo je idealan klub za trenera na početku karijere. Odmah po završetku igračke karijere sam upisao licencu, počeo da radim u Savezu, i prethodnih šest meseci bio deo stručnog štaba selektora Stojkovića – dodao je novopečeni trener Čukaričkog.

Kako kaže, želi da stvori prepoznatiljivu igru, jer smatra da Čukarički svojim potencijalom to zaslužuje.

– Nadam se da ću napraviti tim sa prepoznatljivom igrom. Protiv mnogih igrača sam imao priliku da igram i odlično ih poznajem. Sve su to talentovana deca i moj je zadatak da na najbolji način iskoristim njihov potencijal. Zadovoljan sam sa igračkim kadrom, ali ću u narednim danima u dogovoru sa direktorom matijaševićem odlučiti da li su potrebne promene i eventualna pojačanja – samouvereno je istakao Ilić.

Neminovno je bilo pitanje, kako će se ponašati u duelu sa „svojim“ Partizanom.

– Svi ljudi znaju šta je Partizan za mene, ali trenutno razmišljam o Čukaričkom. Rano je da pričam o duelu sa crno-belima, ali i sa Zvezdom. Daleko je Crvena zvezda iz ove perspektive, razmišljam samo o Radničkom – rekao je Saša Ilić.

Na samom kraju, novinarima se obratio i tehnički direktor Čukaričkog, Goran Grkinić.

– Čast nam je i zadovoljstvo što je Saša ilić novi šef stručnog štaba Čukaričkog. Saša je bio želja Galeta Obradovića, Vladimira Matijaševića i mene. Veoma mi je drago što trenerski put kreće baš iz našeg kluba i nadam se da ćemo zajedno imati pregršt uspeha – kazao je Grkinić.

Saša Ilić će na klupi Čukaričkog debitovati u subotu u 16:55 časova, u duelu šestog kola Super lige Srbije, protiv fudbalera Radničkog iz Kragujevca.

SA KROVA U PRIMERU: Voždovac prodao Kadizu ogromnog talenta!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Tako se kovalo zlato: Đorđe Perišić

5 Komentara

    Hahahahahaha… Jedino bi drugačije rekao u slučaju Partizana, tad bi bilo “ovo je za mene ostvarenje sna”! 😂🤣😂🤣

    Neka je srecno i Sasi i Cukarickom,da obostrano uspeju u svemu sto su zamislili!!!

    Da je preuzeo da vodi bilo koji klub isto bi rekao “ovo je idealan klub za mene”. 🤣

    Bravo za Cuku i ovaj hrabar potez, sigurno da imaju puno poverenja u Saleta cim su mu ukazali šansu

    Krenuo je slično kao Deki Stanković, samo u Cuki u kokoj je pritisak pet puta manji

Postavi odgovor