Sastanak Piksija i Mitrovića u Beogradu, tema - pripreme za EP

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Aleksandar Mitrović sastali su se u Beogradu, gde su govorili o planovima državnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Do početka kontinentalne smotre ostalo je nešto malo više od dva meseca, stoga su pripreme Orlova za istu u punom jeku.

Mitrović je pre nekoliko dana stigao u prestonicu gde uz nadzor ličnog trenera nastavlaj rehabilitaciju od povrede (krajem marta) zbog koja će pauzirati još oko pet nedelja.

U razgovoru sa selektorom tema nije bila samo povreda najbolejg napadača Srbije nego i kompletan plan i program priprema koji očekuju Orlove uoči prvenstva Evrope.

Okupljanje A tima i početak prioprema za Euro planirani su za kraj maja. Iste bi Mitrović trebalo da dočeka potpuno oporavljen.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna.

Do tada Orlove očekuju dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Srbija prvi meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igra protiv Engleske 16. juna.

Bonus video:

3 Komentara

    miter kako je krenuo uskoro ce biti deblji od Piksija vidim ja

    Mi da smo pametno smenili bi Piksija i doveli nekoga ko stvsrno moze napraviti dobar rezultat sa našom reprezentacijom ,pa nek se druže oni posle koliko hoce

    Piksi se priprema za EP,Mitrovic i Stojkovic vec spremaju taktiku.

Postavi odgovor