Siniša Dobrašinović više nije trener Novog Pazara!

Iako je digao Novi Pazar iz zone ispadanja i doveo ga do mesta koje vodi u Evropu, Siniša Dobrašinović više nije trener plavo-belih, saznaje Meridian sport.

Klub iz Raške je odlučio da raskine saradnju sa srpskim stručnjakom, što će verovatno izazvati polemiku u domaćoj fudbalskoj javnosti.

Zaigrali su Pazarci iznad prepoznatljivih standarda. Dopadljivo, napadački i po ukusu publike. Bez obzira na ime rivala Dobrašinović je forsirao da njegova ekipa bude ta koja se pita na terenu.

Angažovana su velika imena, od kojih se na terenu uvek mnogo očekuje. Ljajić i Suma od starta nisu bili u najboljoj fizičkoj spremi, pa se određeno vreme na njihove usluge dodatno čekalo, a intezivnim radom struke posta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ipak, stručni štab na čelu sa Dobrašinovićem uspeo je postepeno da uigra tim. U momentima kada je plej-of postao realanost, a prava borba za Evropu dolazi nakon priprema zakazanih u Antaliji, rukovodstvo kluba je odlučilo da se “zahvali” mladom strategu.

Imao je srpski stručnjak u par navrata zanimljive izjave posle utakmica, gde je možda i najavljivao ovakav scenario, a koga će imenovati kao njegovog naslednika, saznaćemo uskoro…

Time se produžio spisak superligaša koji čekaju na novog šefa stručnog štaba – Vojvodina, Čukarički, Radnik, dok bi niški Radnički trebalo uskoro da objavi povratak Nikole Trajkovića.

Nekada povremena, danas tipična i redovna pojava za srpski fudbal postala je smena trenera. Ako su negativni rezultati bili opravdanje i paravan klubova, postavlja se pitanje koji je razlog za masovno otpuštanje stručnjaka koji su doprineli razvoju i napretku istih. Siniša nije jedini, ali verovatno jeste najteže objašnjiv primer neshvatljivog poteza uprave. Sličnu sudbinu krajem leta doživeo je Dušan Kerkez, koji je posle istorijske sezone, te dve pobede i remija na startu nove dobio otkaz u Čukaričkom.

Bonus video:

2 Komentara

    Čuj klub iz Raške, e svašta! Bane je iz Raške a FK Novi Pazar je iz Novog Pazara!

Postavi odgovor