Španija posle Bajčetića otima još jednog bisera

Talentovani defanzivac Din Huijsen krči svoj fudbalski put nastupajući kao pozajmljeni igrač Juventusa na pozajmici u Romi.

Osamnaestogodišnji štoper sve je standardniji u rimskom klubu, a u poslednja tri meča Serije A postigao je dva gola i sve više privlači pažnju javnosti.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ne samo one u Italiji, već i dalje do Španije.

Pored toga što je zapao za oko nekoliko klubova, Huijsena prate iz reprezentacije Španije koja je pokazala interesovanje da ga privoli u svoj tabor.

Kako navodi Marka, defanzivac je blizu kompletiranja papira da dobije špansko državljanstvo i tako dođe u mogućnost da zaigra za Crvenu furiju.

Prvi reprezentativni poziv sa Pirinejskog poluostrva, dosadašnjem članu mlađih seekcija Holandije, trebalo bi da stigne u martu kada će mlada reprezentacija Španije igrati sa Slovačkom i Belgijom.

Srbin impresionirao po dolasku u Španiju, parira i najboljima u Evropi

Huijsen se sa pet godina preselio sa porodicom u Španiju i odrastao u Andaluziji, te otuda ima pravo na španski pasoš.

Ukoliko im pođe za rukom, Crvena furija će tako ukrasti još jednog fudbalskog bisera, nakon što je pobedila u trci sa Srbijom za Stefana Bajčetića i Ekvatorijalnom Gvinejom za Lamina Jamala.

Luka Jović dobio kaznu za “šamar”

BONUS VIDEO:

7 Komentara

  Ako ovako nastave izgleda da neće imati puno igrača španske nacionalnosti u reprezentaciji

  Ako je taj Din Huijsen sa pet godina stigao u Španiju a tek sad mu nude državljanstvo jer im treba za reprezentaciju trebalo bi da se zamisli

  Gledajući šta imaju kao izbor nije ni cudo sto svi idu tamo

  Jaka reprezentacija i svako ko bude birao kao Bakcetic izabraće Španiju normalno

  Videcemo kako ce Bajcetic igrati sa Spaniju

  Crvena furija bas zna sta hoce,sve talentovane igrace je uzela

  Huijsem je nova akvizicija Spanije,bas dobro rade

Postavi odgovor