PRVI TRENING "ORLOVA" POSLE PORAZA OD BRAZILA: Atmosfera nije narušena, Piksijeva reč od 20 minuta! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije, odradila je prvi trening posle poraza od Brazila na startu Svetskog prvenstva u Kataru. Selektor Dragan Stojković Piksi imao je šta da kaže našim fudbalerima.

Uprkos tome što se “Orlovi” nisu pokazali u najboljem svetlu i na terenu nije izgledalo najjsajnije, ako uzmemo u obzir katastrofalno drugo poluvreme, energija, timski duh i atmosfera nisu narušeni.

Na samom startu treninga, mogli smo da vidimo kako se pojedini reprezentativci lagano zagrevaju, dok su ostali imali razgovor sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Kako je vreme odmicalo, Pikisi ih je pozvao na “raport”, gde je držao reč preko 20 minuta, a šta im je rekao, to znaju samo oni i stručni štab koji se nalazio u tom trenutku.

Svesni su “Orlovi” da ih očekuje težak posao u nastavku, jer eventualni poraz od Kameruna bi mogao da znači kraj puta ka nokaut fazi. 

Ono što dodatno raduje jeste da svi reprezentativci treniraju i to da bi svi trebalo da budu spremni i na raspolaganju selektoru Stojkoviću za naredne izazove.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

LUKIĆ I PAVLOVIĆ O PORAZU PROTIV BRAZILA, ALI I SLEDEĆIM IZAZOVIMA: Saša: Igrali smo protiv najboljih na svetu – Strahinja: Kamerun nije Brazil!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Utisci Limenog i Vase Bakocevica nakon poraza  Srbije od Brazila  | Meridian KARAVAN analiza

5 Komentara

    Kapiten Tadic treba da ohrabri ekipu,on je najiskusniji.

    Taktika pred Kamerun,ipak je to finale za nas.

    Taktika pred Kamerun,ipak je to finale za nas.

    Piksi i Tadic su nesto pricali dvadeset minuta,razgovor je izgledao bas ozbiljno.

    Treba da se digne moral ekipi,to Piksi najbolje zna.

Postavi odgovor