VELIKO POJAČANJE ZA CRVENO-BELE: Stanković vratio legendu u Zvezdu!

Legenda Crvene zvezde, Vladimir Petrović Pižon postao je deo stručnog štaba u klubu u kojem je ostavio dubok trag.

Ono što se naslućivalo, danas je dobilo svoj epilog. Četvrta Zvezdina zvezda je postala član stručnog štaba koji predvodi Dejan Stanković.

Vladimir Petrović Pižon se već neko vreme pojavljivao na treninzima Crvene zvezde, ali sada je potpuno jasno zbog čega.

Uloga legende crveno-belih biće u tome da vodi računa o razvoju mladih igrača.

Šef Dejan Stanković je procenio da mu je Pižon potreban, sportski sektor je, naravno, odmah reagovao i sa zadovoljstvom usvojio njegovu ideju. Šta reći o Pižonu što već nije rečeno? Veliko, veliko ime, velemajstor fudbala, jedan od zaštitnih znakova Crvene zvezde, četvrta Zvezdina zvezda, legenda – potvrdio je sportski direktnor Mitar Mrkela za Sport klub.

Vladimir Petrović je svojevremeno „otkrio“ i dao šansu mladom Dejanu Stankoviću, koji je nakon toga napravio veliku karijeru u Crvenoj zvezdi i u Italiji.

Pižon je u dva navrata vodio crveno-bele, a bio je i trener Vojvodine, OFK Beograda, kao i selektor reprezentacija Srbije.

ZVEZDA ČUVA SVOJU “TALIJU”: Crveno-beli nagradili najmlađe navijače!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PRVA POBEDA POD NOVIM NAZIVOM: FMP Meridian slavio protiv Cibone!

 
 

2 Komentara

    Sjajno pojacanje strucnog tima!Pizon je neko ko moze znacajno da doprinese celom klubu,radom,znanjem i iskustvom,koji treba da prenese novim generacijama….

    Takvo ljudi su potrebni klubu pni će pomoći da klub raste ,zna Stanković šta radi , jedan od boljih mladjih trenera ne samo kod nas

Postavi odgovor