Selektor Srbije: "Bajčetiću, imaš mesta kod nas - ti odlučuješ"

Stefan Bajčetić je poslednjih meseci vratio Srbiju na slučaj Bojana Krkića i njegovu odluku da umesto Srbije izabere Španiju kao svoju reprezentaciju.

Mladi fudbaler Liverpula je za vrlo kratko vreme postao ljubimac Jirgena Klopa, a nedelje pred nama bi mogle da otklone dilemu za koga će nastupati talentovani vezista.

Selektor “orlića” Goran Stevanović, u intervjuu za Mondo, dotakao se pomenute teme i dao svoje mišljenje o celoj situaciji.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

“Nisam direktno uključen i ne znam šta bih rekao jer bi moglo da bude pogrešno protumačeno. Ne bih se ni uključivao u tu temu, sve je na Savezu i naravno na Stefanu Bajčetiću – kako njega srce povuče. Nije uopšte sporno da li bi imao mesta u mladoj reprezentaciji Srbije, dobrodošao je kod nas, ali da sačekamo da sve ide svojim putem. Ako se odluči za nas, to bi bila sjajna vest”, poručio je Stevanović i dodao:

“Kod Bajčetića me impresionira koliko je trkački dobar i neverovatno je spreman. Već je neko vreme u Engleskoj i zaista je spreman za sve napore koje iziskuje Premijer liga, a znamo kakvi su. Igrači koji dođu tamo moraju da se naviknu šest meseci samo na treninge, kamoli na utakmice. Stvarno je osveženje i pravi biser”.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Sad ga zovu kad višečlana igra kasno ste se seriji sad će on u Spaniju i treba da ide tamo

    Mnogo bi bilo lepo ali daleko od istine. Mnogo smo fudbalera propustili kroz istoriju na ovaj način.

    Ma nema sanse da izabere Srbiju.Dečko je rođen u Španiji i zaigraće za selekciju Španije.

    Dobro bi bilo da Bajčetić zaigra za Srbiju ali nesto nisam, bas nesto siguran u takav rasplet.

Postavi odgovor