Stojanović: Provokacije Srbije me "lože", one nam daju dodatni motiv!

Broji se sitno do početka Evropskog prvenstva u fudbal. Srbiju u Nemačkoj očekuju dueli sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Na protivničkoj strani u drugom meču grupne faze (20. jun) Orlove očekuje okršaj sa Slovenijom za koju nastupa jedan od igrača srpskih korena.

Petar Stojanović samo je jedan u nizu fudbalera koji nastupaju za druge selekcije, ali za razliku od velikog broja sunarodnika, desni bek Slovenaca poručuje da je za razliku od mnogih susret sa Srbijom za njega – motiv više. .

U razgovoru za slovenačku “Nogomaniju” istakao je da veruje u šanse svog tima da napravi dobar rezultat.

„Pokazali smo već protiv Danske da možemo mnogo ako igramo na visokom nivou. Ako nismo na tom nivou i tu smo videli šta može da nam se dogodi. Imamo kvalitetne igrače. Protiv Srbije? Reći ću ovo: oni nam daju dodatni motiv! Neću ništa da predviđam, pričaćemo posle utakmice. Verujem u nas. Njihovi komentari i provokacije me „lože“. I molim ih da nastave. Ne mogu da dočekam utakmicu. Moji koreni su iz Srbije, ali u ovu utakmicu ulazim svom snagom“, rekao je Stojanović.

Fudbaler Sampdorije je do sada jednom nastupao protiv Srbije, pre dve godine u Ligi nacija kada su Orlovi na stadionu “Rajko Mitić” ubedljivo slavili – 4:1.

Bonus video:

3 Komentara

    Ne sme niko da Srbiju tek tako odbaci,Orlovi mogu sve da pobede u grupi.

    Videcemo kako će se pokazati nisu oni ništa bolji od nas

    Nije lako biti Srbin u Sloveniji pa mora stalno da se istice i da se dokazuje svojoj dezeli….

Postavi odgovor