Vlahović ostaje bez trenera: Alegri pakuje kofere

Juventus igra toplo-hladno ove sezone, a ceh nestabilnih igara bi mogao da plati trener Masimilijano Alegri.

Doduše, ne sada, već na leto, kada se okonča aktuelna takmičarska godina, prenose italijanski mediji.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Alegri ima još godinu dana ugovora sa Starom damom, ali nedavni loši rezultati doveli su u sumnju njegovu budućnost na Alijanc areni.

Čak i ako vodeći italijanski mediji, uključujući Tutosport i Gazeta, tvrde da Juventus ne razmišlja da otpusti trenera usred sezone, mnogi izvori sugerišu da će se Bjankoneri i Maks rastati na leto.

Jedan od njih je Romeo Agresti koji napominje da je počelo „odbrojavanje“ do Alegrijevog oproštaja, iako italijanski strateg nije jedini problem crno-belih.

Calciomercato dodaje da je direktor Juventusa Đuntoli dugo razmišljao o promeni trenera. Nedavni loši rezultati torinskog kluba potvrđuju da im je potreban restart u narednoj sezoni .

Rastanak bi mogla da okonča zarada Alegrija i njegovog štaba, koja iznosi oko 20.000.000 evra bruto, tako da Juventus mora da sedne sa svojim trenerom i pronađe način za sporazumni raskid saradnje.

Đuntoli je u javnosti ponovio da se Stara dama oslanja na Alegrija i da želi da nastavi sa njim i posle leta, ali vreme će pokazati da li će trofejni stručnjak spakovati kofere za neku novu destinaciju.

Njegov agent je nedavno izjavio da on neće ostati na klupi Juventusa ukoliko mu klub ne ponudi produžetak saradnje, pre istekla aktuelnog ugovora.

Razvoj te situacije bi u velikoj meri mogao da utiče i na budućnost Dušana Vlahovića u Torinu, gde ima promenljiv odnos sa trenerom.

Signal koji menja kurs Luke Jovića

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Definitivno najbolja odluka, nije se snašao kao trener, na njegovu poziciju mora doći neko mnogo kompletniji

    Dobro su se setili da ga oteraju,vovek teska neznalica!

    Jednostavno nije vise trener kakav je bio,izgubio je ostrinu

    Nadam se da ce stvarno doci do ovoga konacno!

    Mozda je to za Vlahovica i dobro!!!

Postavi odgovor