Vojvodina časti: Ko dođe na APOEL, besplatno na Partizan

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će će vlasnici karata za večerašnji meč sa APOEL-om moći da prisustvuju i nedeljnom derbiju protiv Partizana.

Karte za zapad i istok za meč sa APOEL-om moći će da se zamene za utakmicu sa Partizanom, takođe za zapadnu i istočnu tribinu na dan utakmice, u nedelju, 6. avgusta, od 15 časova do početka utakmice na blagajni stadiona “Karađorđe”, između južne i zapadne tribine.

Prodaja ulaznica za derbi meč drugog kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana, koji će u nedelju, 6. avgusta, sa početkom u 19 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u petak.

Ulaznice po ceni od 1.000 (zapad), 700 (istok), 300 dinara (sever) i 400 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.

Subota: u prostorijama kompanije “GIGS TIKS” u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.

Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 15 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 15 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 17 do 18:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno dve ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Utakmica Vojvodina – Partizan na programu je u nedelju u 19 časova.

(Izvor: FK Vojvodina)

Deni Pavlović, Srbin koji napravio čudo u LŠ: Kao kada Roki odlazi u Rusiju da trenira sa balvanima…

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Bas lep potez,da se karte mogu dvostruko koristiti!!!

    Pametan potez i dobro ideja da privuku što više publike

Postavi odgovor