Vojvodina počela pripreme, Lalatović ima razloga za zadovoljstvo

Vojvodina je sa danom pomeranja počela sa pripremama za nastavak sezone.

Ekipa koju očekuju borba za odbranu trofeja u Kupu Srbije i borba za plasman na evropsku scenu odradila je prvi trening. Pred početak treninga, igrače je pozdravio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni. Na prvom okupljanju, danas se pojavilo ukupno 30 fudbalera, a to su:


golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš i Željko Brkić.

defanzivci: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić i Lazar Stojsavljević.

vezni igrači: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović i Ognjen Đuričin.

napadači: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Današnje okupljanje propustio je štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od šefa stručnog štaba Nenada Lalatović dobio dozvolu da propusti početak priprema. Sa druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji.


Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim “stare dame”.

Šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića svakako može da raduje to što su svi došli spremni na početak priprema, uključujući i Mirka Topića i golmana Nikolu Simića, koji su u značajnom delu prošle polusezone bili odsutni zbog povreda. Oni se sada osećaju dobro i treniraju zajedno sa ostalim saigračima.

Fudbaleri Vojvodine će u FC “Vujadin Boškov” trenirati do 13. januara i to uglavnom po dva puta dnevno, a 14. januara im sledi odlazak na dvonedeljne pripreme u Tursku.

Jesenju polusezonu Vojvodina je završila na trećem mestu na tabeli Super lige Srbije iza Crvene zvezde i Partizana.

RAT SE NASTAVLJA! Kokeza odgovorio Vidiću: Ništa ne radi pet godina, a svima soli pamet

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nemanja Milojević: Nastup za Srbiju posle Grčke? Videćemo… | Meridian intervju

4 Komentara

    Neće biti problema samo ako im još i finasije budu na vreme stizale

    Ozbiljne pripreme i kvlitetan rad ukazuju na jak tim kao sto je Vojvodina!Napravice ona u 2021 .velike rezultate…

    Nastaviće Vosa gde je stala , odlicno igraju i sjajno sto trener moze racunati na sve igrace

    Vojvodina mora da osigura ucesce u Evropi..zato su im i pripreme pocele ovako rano…vojvodina je ozbiljna ekipa.

Postavi odgovor