Voždovac se pojačao iz TSC-a

Beogradski Voždovac angažovao je Miljana Krpića koji u beogradski klub dolazi iz redova TSC-a.

Radi se o dvadesetogodišnjem momku koji je ponikao u klubu iz Bačke Topole, za koji je nastupio na 14 utakmica.

Deo omladinskog staža proveo je u Puškaš Akademiji, ali se prošlog leta vratio u redove TSC-a.

Na Krov je stigao da prevashodno pojača konkurenciju u veznom redu, iako može da odgovori izazovima i na poziciji štopera.

“Angažovali smo talentovanog i mladog fudbalera kog već duže vreme pratimo i želimo u svojim redovima. Sada se stvorila mogućnost da to realizujemo i izuzetno smo zadovoljni zbog toga. Igra na poziciji defanzivnog manevarskog igrača, a pored toga može da pokrije i druge pozicije u zadnjoj liniji, ali primarno je popularna “šestica”. Stiže iz dobro organizovanog kluba i nadamo se da će se brzo uklopiti u ambijent i zahteve igre. Radujemo se saradnji i želimo mu sve najbolje”, rekao je za klupski sajt Bojan Leontijević, sportski direktor Voždovca.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Krpić se obavezao na trogodišnju vernost klubu iz Zaplanjske, a nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u novu sredinu.

“Osećaj je zaista sjajan. Veoma sam srećan što sam ove i nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate. Daću sve od sebe da pomognem timu i nadam se da ću uspeti da se izborim za svoju poziciju na terenu. Ekipu čine veoma mladi i talentovani momci i srećan sam što ću deliti svlačionicu sa njima i verujem da ćemo imati mnogo uspeha ove sezone”, kazao je Krpić i dodao šta mu je o novom timu rekao Miloš Pantović, doskorašnji saigrač u TSC-u i bivši fudbaler Voždovca, kao i o čemu mašta u nastavku karijere:

“Kazao mi je da će mi biti super ovde, izneo je niz pohvala i stvarno sve najbolje za ovaj klub. Verujem mu na reč. Želja mi je da u budućnosti zaigram u Ligi šampiona”

Zvezda produžila ugovor sa Đurićem

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Svakakao bolja opcija nego da u TSC-u sedi na klupi

    Nije mu Voždovac baš neki klub za kaljenje

    Prosečan igrač nista posebno ali njima će dobro doći sigurno imaju problema sa tom pozicijom

    Taj ,, prosečan i ništa poseban “ igrač je kao 15-ogodišnjak dobio profesionalni ugovor , prvi u istoriji TSC kluba . Dobio je stipendiju od Puškaš Akademije , poziv za nacionalne selekcije Madjarske i Srbije kao U19 igrač . Ne pričaj gluposti kada ništa ne znaš .

    Taj ,, prosečan i ništa poseban “ igrač je prvi u istoriji TSC kluba dobio profesionalni ugovor i to kao petneastogodišnjak . Dobio je stipendiju od Puškaš Akademije , poziv za nacionalne selekcije Madjarske i Srbije kao U16 i U19 igrač . Ne potcenjuj momka i ne piši o nečemu što ne znaš .

Postavi odgovor