Zašto je Čukarički odbio da pobedi Partizan?

Fudbalski klub Čukarički je odbio da pobedi Partizan za “zelenim stolom“.

Iako je imao mogućnost da upiše tri boda bez da izlazi ponovo na teren, tim Dušana Kerkeza će u četvrtak nastaviti prekinuti meč sa crno-belima (17.15).

Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Direktor Brđana Vladimir Matijašević je u razgovoru za „Sportski žurnal“ istakao šta je bio razlog Čukaričkog da odbije takvu mogućnost.

„Pisali smo žalbu posle prekinutog meča iz jednostavnog razloga, nismo bili obavešteni o nekim stvarima. Posle razgovora Dragana Obradovića i potpredsednika FSS Branislava Nedimovića, došlo se do zaključka da prvenstvo treba do kraja da se odigra. Uvek sam za to, ali i manji klubovi moraju da budu ispoštovani, ništa drugo. Nadam se da će se to u budućnosti promeniti“ , rekao je Matijašević.

Utakmica na Banovom brdu će biti odigrana bez prisustva navijača zbog incidenta koji su režirali Grobari. Mnogo bure se podiglo posle toga, ali će na kraju teren odlučiti pobednika.

„Sve je relevantno, činjenice su činjenice, sve je crno na belo. Ali, želimo da igramo, tu smo zbog toga, a ne da dobijamo mečeve za zelenim stolom. Ponavljam, potrebno je samo da se obrati pažnja i na druge klubove. “Nećemo da bude kamen spoticanja u srpskom fudbalu. Izašli smo u susret, ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije bili su korektni. Nadam se da će sve biti u najboljem redu, nastavićemo meč u četvrtak”, zaključio je Matijašević.

Bonus video:

7 Komentara

  Зато што су хтели да их понизе и то су данас успели. Сутра ће то исто да уради ТСЦ звијездани.

  Hrabra odluka, svaka im čast i nek im je sa srećom sutra

  da se pitam, prihvatio bih pobedu za “zelenim stolom” ko im mater…

  Jer žele da pobeda bude njihova na terenu a ne na papiru

  Zato što su moralniji od Partizana ili zato što su potplaćeni da ovako urade

  Znaci pristaju na poraz već su se sve dogovorili

  Zato što nisu ja***e kao većina, neće da se posle priča ovo ili ono i da im se ne “priznaje” drugo mesto na tabeli

Postavi odgovor