MAMIĆ OPET "ZAPALIO" REGION: Modrića sam doveo kao izbeglicu, otkrio sam Kovačića i Brozovića - niko nema hrabrosti da kaže lepu reč o meni! (VIDEO)

Nekada alfa i omega Dinama, Zdravko Mamić, dugo držao konferenciju za medije, što je i sam potvrdio, ali je ovu 20.juna morao da održi s obzirom na neka dešavanja koja se povezuju sa njegovom porodicom.

A na konferenciji – zabava! Kao i uvek kada je Mamić u centru pažnje:

– Koliko su oni (hrvatsko pravosuđe) uterali strah tom Modriću kom sam ja drugi tata i kog danas volim svim bićem. Drhtim nad svakim njegovim potezom. Patio sam šta su mu radili, jer on je fudbalska i ljudska veličina. Uzeo sam ga sa 13 godina kao izbeglicu, moj sin ga je prodao u Totenhem i posle u Real. Nikad u životu od njega nisam dobio ulaznicu ili dres – rekao je Mamić, pa dodao:

Ali ta veličina nema građanske snage da sazove ovako konferenciju u Madridu, Briselu ili Strazburu i kaže: “Pa bando jedna, kako možete do da radite čoveku? Ja sam živi svedok da Zdravko Mamić nije ništa ukrao. Dobio je ono što mu je privatno pripadalo u dogovoru sa mnom. Ja sam uzeo Lovrena kada su bili kao izbeglice u Karlovcu. Ja sam tu decu odizao na noge i doveo na ovaj nivo. Naravno, nisam ja mađioničar. To su onih Mamićevih 14 koji su igrali na SP u Rusiji. Sad smo se veselili igri Kovačića, Brozovića i Modrića koji nas prolsavljaju u svetu. A znate ko ih je doveo? Ova budala tu. Ovaj fudbalski genije.

Zatim se osvrnuo i na Kovačića i Brozovića:

Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica, tri najbolje vezna igrača na svetu. Oni pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usuđuje da kaže neku lepu reč za mene. Javno. Jer znaju da bi bili zgaženi. A ja znam da mene ti momci vole i da me poštuju i cene. Ali zamislite koji su teror oni njima napravili. Da su oni jedno obično i pošteno svedočenje tih velikih igrača rekli da je lažno i tako ih obeležili za čitav život.

Za kraj, imao je jasnu poruku za hrvatsko pravosuđe:

– I zato sam ja danas tu gde sam, majku vam j***m svima tamo u pravosuđu, ne u prvom već u sedmom pokoljenju. Operite benzinom svoja smrdljiva i prljava usta kad izgovarate prezime Mamić. Moja porodica je časna porodica. Napravili ste od jedne čestite hrvatstke porodice najveći progod u modernoj Hrvatskoj – zaključio je Mamić i na taj način još jednom “zapalio” region.

Momenat kada Mamić govori o hrvatskim fudbalerima možete pogledati od 23.54 u videu ispod:

SAMO U SRBIJI: Ma, kakvo odelo – mladoženja u dresu Mitrovića, poznata pesma i atmosfera sa stadiona! Svadba koja će se pamtiti! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

 

4 Komentara

    Niko nece da ima posla sa sudskim organima

    Istina da ih je sve otkrio,on ih je ubacio u svet fudbala

    Znam ovu pricu jos odavno je pricao ovo za Modrića. Ali mu je i fudbalski napravio veliku karijeru.

    Mamić je veliki fudbalski mag. Mnogo je igraca stvorio, doveo i na kraju ih je prodao.

Postavi odgovor