Zvezda se zahvalila Baharu

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zahvalio se bivšem treneru Baraku Baharu na korektnom odnosu i saradnji sa crveno-belima.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Podetimo, crveno-beli i izraelski stručnjak postigli su dogovor o dinaimici isplate, te je Bahar povukao tužbu protiv Zvezde.

Šampion Srbije će mu preostalu zaradu isplatiti na rate, a Bahar je zauzvrat povukao tužbu pred organima FIFA.

“Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere”, rekao je Mijailović.

Bonus video:

3 Komentara

    Sta li mu se vise zahvaljuju ahahha,pokusavaju da ga omeksaju sa tuzbom

    Dugovanja Baharu Zvezda ce isplacivati na rate,sto je klasican Srpski specijalitet.I normalno da je zahvalna Baharu sto je to prihvatio

    Ne znam na cemu mu zahvaljuju al hvala mu sto odlazi,mislim da se previse dugo i zadrzao

Postavi odgovor