Meridian tipovi: Fudbal u Rumuniji, Islandu, Švedskoj...

Meridian je spremio najbolju ponudu za ponedeljak, 17. jul.

VOLUNTARI – BOTOŠANI

Ponedeljak počinjemo iz Rumunije, u prvom meču se sastaju Voluntari-Botosani. Ove dve ekipe su u prošlom prvenstvu završile u plej autu, i uspeli su da sačuvaju prvoligaški status. BotoŠani je bio prvi iznad crte, dok Voluntari je opstanak obezbedio lakše. U međusobnim duelima prošle godine uspešni je bio Voluntari, i sva četiri duele su završena sa malo golova.

Zato je naš tip za ovaj meč I 0-1&II0-2.

DINAMO BUKUREŠT- UNIVERZITETA KRAKOVIA

U drugom meču iz iste lige se sastaju Dinamo Bukurešt-Univerziteta Krakovia. Dinamo se vratio ove godine u najbolju ligu, realno oni tu svojom veličinom i pripadaju. Krakovija je imala prošle godine veoma dobru sezonu, oni su na kraju plej ofa završili kao četvrti što je odličan rezultat za njih.

Mi očekujemo zanimljiv meč jer je ovo Dinamu prvi meč po povratku u ligu, i zato je naš tip I 1-3&II 1-3.

ĐURGARDEN – MALME

Za sledeća dva meča idemo u Švedsku, prvi idemo u Štoholm gde se sastaju Đurgarden-Malme. Ovo je derbi meč petnaestog kola. Domaća ekipa se nalazi u odličnoj formi, oni osam mečeva u nizu nisu izgubili od toga imaju šest pobeda. Malme varira sa formom i to je jedini razlog zašto nisu prvi.

Međusobni mečevi ovih ekipa su uvek donosilo zanimlji fudbal i dosta golova i zato mi predlažemo tip I 1-3&II 1-3.

VARBER – AIK

Drugi meč iz iste lige i isto derbi, ali ovoga puta začelja. U Varbergu se sastaju Varberg-Aik Štoholm. Ovo je susret dve najnefikasnija ekipe u ligu, i to je sigurni jedan od bitnih razloga zbog čega su ovako plasirani. Varberg je prošlom kolu prekinuli niz poraza i to protiv još jednog tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Aik je sigurno kvalitetnija ekipa ali oni nikako da krenu da pokazuju svoj pun potencijal.

Mi očekujemo tvrd meč i zato je naš tip I pol X ili kraj X.

STJARNAN – VALUR

Peti meč dana se igra na Islandu gde se sastaju Stjarnan-Valur. Domaća ekipa je poznata po tome da najveći deo bodova osavaja na svom terenu i da retko kada gube mečeve. Valur se bori za titulu i nalaze se u odličnoj formi, u poslednjih pet mečeva imaju četiri pobede. Biće ovo zanimljiv susret, a mi očekujemo golove.

Naš tip za ovaj meč je X2&GG.

TIGRE – BARAKAS CENTRAL

Poslednji meč dana se igra u okviru Lige Profesional gde se sastaju Tigre-Barakas Central. Tigre ove godine nije ni blizu nivoa igre od prošle godine. U Kopa Sudamerikani su ušli u šesnestinufinala i u prvom meču su poraženi od Libertada(pimil gol u 88 min, gol dao Kardoso bivši igrač Benfike) i sada će sigurno sva koncentarcija biti usmeren na revanš meču, jer u ligu su daleko od mesta koja vode u međunarodne kupove. Sa druge strane gosti i nisu toliko daleko od tih mesta i sigurno vide svoju šansu do kraja lige. Oni su u seriji od pet mečeva bez poraza i sigurno je da će želeti da to i produže posle ovog gostovanje.

Naš tip za ovaj meč je I 0-1&II0-2.

Bonus video:

2 Komentara

    Realno mi ništa drugo ne pada na pamet sem golova, tako da ću i na Varber – AIK tako odigrati npr. 2-4

    Ima stvarno mnogo kvalitetnog fudbala i može se napraviti jako dobar tiket danas ,kvote su odlične ponuda ogromna u Meridianu i samo malo sreće

Postavi odgovor