Antić: "Bogdan je grobarčina naša, on je ludak!" (VIDEO)

Pero Antić, bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet, govorio je za zvanični kanal kluba i dotakao se Bogdana Bogdanovića sa kojim je delio svlačionicu u Feneru.

Makedonski košarkaš ima bogatu karijeru iza sebe.

Nakon dugogodišnjeg staža u Evropi gde je branio boje velikana poput Olimpijakosa otisnuo se u NBA.

“Imao sam dve šanse da odem u NBA, ali razmišljao sam da li da idem u 32. godini, da zakucavaju preko mene, prave šege. Ipak, nisam hteo da ne odem zbog toga. Al Horford se povredio, trener mi je rekao da počinjem. Isti je obruč, igra se košarka, samo malo treba psiha da se ojača”, rekao je Antić.

Uporedio je način igre “preko bare” sa Evropom.

“Nema treninga, nema pritiska. Budenholzer je jednom rekao posle 14 poraza zaredom da smo uradili mnogo dobrih stvari i da ne izgledamo loše. Ma ne zezaj čoveče, opsuj nas ako treba, reci nam nešto loše. Tamo je biznis i zabava. Ljudi dolaze sa decom, piju pića. Sve je urađeno da klub zaradi”, dodaje Antić.

Po povratku iz najjače lige sveta postao je deo Fenerbaheča gde je bio saigrač sa sadašnjim igračem Hoksa – Bogdanom Bogdanovićem.

Grobarčina naša, ali poslao sam ga u crveni dres Atlanta Hoksa. Odličan je, ludak. Razmišlja stalno o košarci, do četiri ujutru gleda NBA. Pričao sam mu: ‘Alo, Indijanac, idi spavaj, ti si lokomotiva našeg tima’. Nema on problem sa tim stvarima. Bogi zato ima kvalitet i tamo gde je“, zaključio je

https://www.instagram.com/p/Cq-auAIg-JJ/

Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Verujem da će biti Delija koje će mu zameriti zbog ove izjave

    Oni su igrali u Fenerbahceu i bas bas su bili dobri a dobro su i igrali. Bogdanovic strasan igrač.

Postavi odgovor