Zvezda se rastala sa talentovanim juniorom

Ostala je Crvena zvezda Meridianbet bez talentovanog juniora Lazara Đokovića koji će otići u Ameriku na koledž kako bi nastavio sa usavršavanjem.

Đoković, koji je 2004. godište, nastaviće obrazovanje na prestižnom koledžu Ksavijer. Zvezda je sa igračem postigla dogovor po kome će nakon završetka obrazovnog i košarkaškog programa u Americi, klub imati pravo da vrati Lazara u klub sa kojim ima ugovor, ili prihodovati obeštećenje.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Sam Đoković se oprostio od Zvezde veoma emotivnim rečima.

“Ne znam odakle bih počeo, pre svega bih želeo da se zahvalim svakom momku iz KK Crvena zvezda, bolje saigrače, drugove i prijatelje nisam mogao zamisliti. Učinili ste mi ove dve godine nezaboravnim. Od najmladjih kategorija do seniora. Imao sam strah pre odlaska i treniranja sa seniorima, ali već posle prvog treninga sam shvatio da nije bilo potrebe za tim, jer sam upoznao neverovatne ljude koji su me tretirali kao svog, od početka. Neki su mi bili i mentori, od kojih sam mnogo naučio. Svaki trenutak koji smo proveli na terenu osećao sam se kao u rođenoj kući. Koliko god mi je bio loš dan ili sam bio povređen, uvek ste bili tu da me utešite i podignete. Hteo bih da se zahvalim svim trenerima, fizioterapeutima, doktorima, stručnom stabu, menadžmentu i celom klubu. Od prvog do poslednjeg dana ste me prihvatili kao člana porodice. Pomogli ste, brinuli ste, naučili me da budem bolji igrač, ali i pre svega bolji čovek. Ne mogu opisati ljubav prema ovoj velikoj porodici. I ovo nije kraj, hvala vam na svemu!”

Crvena zvezda je Đokoviću poželela sve najbolje u Americi i puno uspeha na prestižnom Ksavijer koledžu.

Bonus video:

5 Komentara

    Nek mu je sa srećom, Zvezda ga je razvila sad neka ga američka košarka oblikuje u vrhunskig igrača!

    Pametno su odlučili da posle kaljenja u Americi oni imaju izbor da ga vrate ili dobiju obeštećenje za njega

    Ide momak svojim putem, ne bi bilo korektno da su pokušali da mu stanu na isti

    Bilo bi dobro da se jednog dana kao ozbiljan igrač vrati u Zvezdu

    Dečko željan napredka traži sredinu gde će izvuci maksimum iz sebe i možda uspeti tamo gde je sve mbogo bolje nego ovde

Postavi odgovor