Trener CSKA progovorio o sudbini Dejana Davidovca

Trener moskovskog CSKA Emil Rajković progovorio je o sudbini Dejana Davidovca, koji je stigao u tabor ruskog velikana prošle sezone, ali bi već ove mogao da napusti klub.

Makedonski stručnjak je veoma zadovoljan šta je prikazao nekadašnji član Crvene zvezde Meridianbet, koji je prosečno u VTB ligi beležio 6,7 poena, uz 64 odsto za dva i 44,7 odsto za tri.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Partije Davidovca su bile na visokom nivou, tako da Rajković ne krije da bi voleo da ga vidi i naredne sezone u timu, ali…

,,Deki je odradio sve kako smo zamišljali. Bio je spona, sa pozicije “četiri” dosta dobrih odluka je donosio tokom sezone. Njegove brojke dovoljno govore o tome. Ima izvanrednu statistiku, procente i za dva i za tri, sve je na visokom nivou. Pokazao je da je zaslužio ugovor sa CSKA, da je jedan od najboljih srpskih igrača u ovom momentu na toj poziciji. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njim, vrhunski je profesionalac i dobar momak”, rekao je Rajković za Basketball Sphere.

,,Videćemo šta nosi budućnost. Videćemo da li će ostati ili ne, s obzirom na to da ga mnogo ekipa želi i da se sada intenzivno radi na kreiranju rostera kod svih. Sve je otvoreno, videćemo da li će ostati u CSKA ili ne. Ja bih svakako želeo da bude sa nama.”

Očekuju se veliki finansijski rezovi u moskovskom velikanu, što će najverovatnije uticati i na sudbinu Dejana Davidovca.

,,Predsednik Andrej Vatutin je u jednom opširnom intervjuu za ruske medije rekao da će budžet u narednoj sezoni da bude znatno umanjen i da moramo da se suočimo sa realnošću, da naše ciljeve postavljamo u skladu sa budžetom. Pred nama je teško leto, da napravimo najbolji tim, za najmanje sredstava. To će biti složen proces. Potrebna nam je zamena za Milutinova, da se neki lideri ekipe zamene novim. Biće novih imena u CSKA”,

Bonus video:

Postavi odgovor