Itudis besneo, vikao i psovao Papapetrua (VIDEO)

Ima buran temperament Dimitris Itudis. Nije to nikakva novina. Međutim kako Joanis Papapetru (osim reprezentacije) nije imao puno prilike da sarađuje sa trenerom Fenerbahčea, sada je i on upoznao tu njegovu stranu ličnosti.

Poražena je selekcija Grčke od SAD-a sa 109:81. Nije bio zadovoljan Itudis što se najbolje videlo tokom jednog tajm-auta kada je besneo, vikao i psovao bivšeg košarkaša Partizana.

“Slušaj me, koji đavo pričaš, imao si loptu u svojim rukama. O čemu pričaš, imao si loptu, imao si j****u loptu”, rekao je selektor Grčke kada je kritikovao iskusnog košarkaša zbog jedne greške.

Još gore je bio kada je Papapetru pokušao da odgovori Itudisu i ponudi objašnjenje za spornu situaciju što Dimitris nije želeo da prihvati.

Na kraju, čini se da nema zle krvi između trenera i reprezentativca Grčke koji su se posle utakmice prijateljski pozdravili.

Grčka za sada ne blista na Mundobasketu. Još uvek nije obezbedila prolaz iz grupne faze takmičenja i imaće priliku za to već sutra kada joj igra samo pobeda protiv Novog Zelanda (14.40).

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Bonus video:

4 Komentara

    Slažem se sa Itudisom, ako imaš loptu u rukama gledaj da napraviš poene

    Kakva je prznica Itudis, i kakav rečnik…

    Sve je to u žaru borbe ,radi adrenalin i naravmo da želi najbolje svojim igračima zaboleo ga je ovaj poraz

    Sport je to,sacinjen od uspona i padova,pobeda i poraza,i ne sme se tako dozivljavati jedan propust,makar ih mnogo “kostao”

Postavi odgovor