Pripreme urezane za ceo život: Duško mi pomogao da otkrijem mnogo toga o sebi

Alek Piters ima veoma dobru sezonu u dresu Olimpijakosa. Pronašao je ulogu kod Jorgosa Barcokasa i postao važan šraf u sistemu ekipe koja je uhvatila zalet u finišu sezone i verovatno se nalazi u najboljoj formi od evroligaša.

U razgovoru za  “The Crossover”, Piters se prisetio vremena iz Baskonije, gde je sarađivao sa Duškom Ivanovićem.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Američki košarkaš je istakao veliku zahvalnost i objasnio koliko je crnogorski stručnjak imao uticaj na njegovu karijeru.

Nisu mnogo radili zajedno, ali period u Baskoniji će dugo pamtiti. Čuveni treninzi Ivanovića su imali lekovito dejstvo na život i karijeru američkog košarkaša.

“Ono što je uradio za mene otvorilo je mnoga vrata u mojoj daljoj karijeri u Evroligi. Pružio mi je sjajnu priliku. Pomogao mi je da otkrijem mnoge stvari o sebi kroz poteškoće na pripremama, kroz sve to, a te stvari su mi ostale urezane i dan danas. Pokazao mi je šta zaista znači biti u formi da bih igrao košarku na način na koji potencijalno mogu da je igram. Dajem mu svu zaslugu na svetu za to”, rekao je Piters, koji prosečno beleži osam poena u Evroligi.

Bonus video:

2 Komentara

    Piters je prezadovoljan Duskom Ivanovicem,a mnogi kritikuju Duska i njegov sistem rada

    Ivanović je dobar trener, za to što se nije proslavio u Zvezdi, nije kriv samo on.

Postavi odgovor